Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide

Intreaba
un specialist
0372.725.725

Informatii produs

Descriere Cabina de dus atipica Pur

Cabina de dus Pur 


Cabina este formata din:


- Uşă pivotantă dintr-o bucată cu parte fixă în continuare şi cu profil compensator de fixare pe perete,prindere pe partea stângă, înălţime 2000 mm, lăţime 900 mm, profil crom, sticlă securizată transparenta


- Perete lateral fix cu profil compensator de fixare pe perete. Dimensiuni la comanda, lăţime intre 300mm - 1000 mm, înălţime 2000 mm, profil crom, sticlă securizată transparentă. Suporta decupaj oblic sau drept.


Produsele se pot achizitiona si separat. Pretul include decupajul oblic sau drept al peretelui lateral.


Cadita de dus nu este inclusa.

 

Specificatii tehnice

Dimensiuni nete Cabina de dus atipica Pur

Latime(mm) 900mm
Inaltime(mm) 2000mm

Caracteristici tehnice Cabina de dus atipica Pur

Serie Pur
Culoare profil crom

Ai nevoie de ajutor?
Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de peste 21 de ani de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior.

Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre Cabina de dus atipica Pur, in cel mai scurt timp posibil.

Scrie un review despre Cabina de dus atipica Pur

Toate campurile sunt obligatorii
 
Acorda un rating 
Disclaimer
Echipa eMenatwork incearca sa mentina acuratetea informatiilor la produsul 'Cabina de dus atipica Pur' dar uneori pot aparea mici inadvertente: (ex: specificatii tehnice diferite, informatii neactualizate despre pret si stoc, accesorii neincluse in pachetele standard). Fotografia produsului 'Cabina de dus atipica Pur' are caracter general de ilustrare. Promotiile prezente in www.eMenatwork.ro sunt valabile in limita stocului disponibil. Va asiguram de intreaga noastra disponibilitate, in acordarea sprijinului pentru orice eventuale clarificari. Mentionati in corespondenta numele sau codul exact al produsului 'Cabina de dus atipica Pur'

Produse similare

 
 
Metode de plata
 
Certificari eMenatwork