Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide

Intreaba
un specialist
0372.725.725

Informatii produs

Descriere Cabina de dus atipica Top-Line

Cabina de dus Top-Line


Cabina este formata din:


- Uşă batantă, lăţime 700 mm, înălţime 1900 mm, profil argintiu mat, sticlă securizată transparentă


- Perete lateral fix. Dimensiuni la comanda,  lăţime 250 mm - 800mm, înălţime 1900 mm, profil crom, sticlă securizată. Suporta decupaj oblic sau drept.


Produsele se pot achizitiona si separat. Pretul include decupajul oblic sau drept al peretelui lateral.


Cadita de dus nu este inclusa.

 

Specificatii tehnice

Caracteristici tehnice Cabina de dus atipica Top-Line

Serie Top-Line
Culoare profil Crom

Ai nevoie de ajutor?
Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de peste 21 de ani de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior.

Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre Cabina de dus atipica Top-Line, in cel mai scurt timp posibil.

Know how center

Amenajarea cabinetului stomatologic - de la A la Z

Cabinetele stomatologice trebuie sa fie perfect amenajate si realizate conform standardelor de siguranta,...

Citeste mai mult

Scrie un review despre Cabina de dus atipica Top-Line

Toate campurile sunt obligatorii
 
Acorda un rating 
Disclaimer
Echipa eMenatwork incearca sa mentina acuratetea informatiilor la produsul 'Cabina de dus atipica Top-Line' dar uneori pot aparea mici inadvertente: (ex: specificatii tehnice diferite, informatii neactualizate despre pret si stoc, accesorii neincluse in pachetele standard). Fotografia produsului 'Cabina de dus atipica Top-Line' are caracter general de ilustrare. Promotiile prezente in www.eMenatwork.ro sunt valabile in limita stocului disponibil. Va asiguram de intreaga noastra disponibilitate, in acordarea sprijinului pentru orice eventuale clarificari. Mentionati in corespondenta numele sau codul exact al produsului 'Cabina de dus atipica Top-Line'

Produse similare

 
 
Metode de plata
 
Certificari eMenatwork