Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide

Intreaba
un specialist
0372.725.725

Informatii produs

Descriere Cabina de dus Radaway Classic A 90x90 cm

Cabina de dus Radaway Classic A 90x90 cm


Cabina de dus Classic A, profil crom lucios, sticla transparenta cu grosimea de 5mm pentru partile fixe si 4mm pentru partile mobile.


Dimensiuni: 90 x 90 x 185 cm


Cadita de dus nu este inclusa.

 

Specificatii tehnice

Dimensiuni nete Cabina de dus Radaway Classic A 90x90 cm

Lungime(mm) 900mm
Latime(mm) 900mm
Inaltime(mm) 1850mm
Grosime geam(mm) 4/5mm

Caracteristici tehnice Cabina de dus Radaway Classic A 90x90 cm

Serie CLASSIC A
Culoare profil crom

Ai nevoie de ajutor?
Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de peste 21 de ani de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior.

Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre Cabina de dus Radaway Classic A 90x90 cm, in cel mai scurt timp posibil.

Know how center

Amenajarea cabinetului stomatologic - de la A la Z

Cabinetele stomatologice trebuie sa fie perfect amenajate si realizate conform standardelor de siguranta,...

Citeste mai mult

Scrie un review despre Cabina de dus Radaway Classic A 90x90 cm

Toate campurile sunt obligatorii
 
Acorda un rating 
Disclaimer
Echipa eMenatwork incearca sa mentina acuratetea informatiilor la produsul 'Cabina de dus Radaway Classic A 90x90 cm' dar uneori pot aparea mici inadvertente: (ex: specificatii tehnice diferite, informatii neactualizate despre pret si stoc, accesorii neincluse in pachetele standard). Fotografia produsului 'Cabina de dus Radaway Classic A 90x90 cm' are caracter general de ilustrare. Promotiile prezente in www.eMenatwork.ro sunt valabile in limita stocului disponibil. Va asiguram de intreaga noastra disponibilitate, in acordarea sprijinului pentru orice eventuale clarificari. Mentionati in corespondenta numele sau codul exact al produsului 'Cabina de dus Radaway Classic A 90x90 cm'

Produse similare

 
 
Metode de plata
 
Certificari eMenatwork