Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide

Intreaba
un specialist
0372.725.725

Informatii produs

Descriere Cabina de dus semirotunda Solino 90x90x200 cm

Cabina de dus semirotunda Solino 90x90x200 cm


Cabina de dus Solino cu usa batanta din doua piese, dimensiuni 90 x 90 x 200 cm, profile slefuite crom lucios, sticla transparenta cu grosimea de 6 mm.


Cadita de dus nu este inclusa.

 

Specificatii tehnice

Caracteristici tehnice Cabina de dus semirotunda Solino 90x90x200 cm

Serie SOLINO
Culoare profil crom

Fisiere download


Ai nevoie de ajutor?
Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de peste 21 de ani de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior.

Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre Cabina de dus semirotunda Solino 90x90x200 cm, in cel mai scurt timp posibil.

Scrie un review despre Cabina de dus semirotunda Solino 90x90x200 cm

Toate campurile sunt obligatorii
 
Acorda un rating 
Disclaimer
Echipa eMenatwork incearca sa mentina acuratetea informatiilor la produsul 'Cabina de dus semirotunda Solino 90x90x200 cm' dar uneori pot aparea mici inadvertente: (ex: specificatii tehnice diferite, informatii neactualizate despre pret si stoc, accesorii neincluse in pachetele standard). Fotografia produsului 'Cabina de dus semirotunda Solino 90x90x200 cm' are caracter general de ilustrare. Promotiile prezente in www.eMenatwork.ro sunt valabile in limita stocului disponibil. Va asiguram de intreaga noastra disponibilitate, in acordarea sprijinului pentru orice eventuale clarificari. Mentionati in corespondenta numele sau codul exact al produsului 'Cabina de dus semirotunda Solino 90x90x200 cm'

Produse similare

 
 
Metode de plata
 
Certificari eMenatwork