Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide

Intreaba
un specialist
0372.725.725

Informatii produs

Descriere Cada dreapta acrilica Nolah 170x75 cm

Cada acrilica Nolah 170x75 cm


Caracteristici tehnice:


- lungime: 1700 mm


- latime: 750 mm


- material: acril


- forma: dreapta


- tip instalare: cu panou frontal


- culoare: alb


Pretul nu include panoul frontal, sifonul si suportul pentru cada. Acestea pot fi achizitionate separat


 

 

Specificatii tehnice

Dimensiuni produs Cada dreapta acrilica Nolah 170x75 cm

Lungime(mm) 1700mm
Latime(mm) 750mm

Caracteristici tehnice Cada dreapta acrilica Nolah 170x75 cm

Serie Nolah
Tip material Acril
Culoare Alb
Tip Cada Dreptunghiulara

Ai nevoie de ajutor?
Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de peste 21 de ani de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior.

Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre Cada dreapta acrilica Nolah 170x75 cm, in cel mai scurt timp posibil.

Scrie un review despre Cada dreapta acrilica Nolah 170x75 cm

Toate campurile sunt obligatorii
 
Acorda un rating 
Disclaimer
Echipa eMenatwork incearca sa mentina acuratetea informatiilor la produsul 'Cada dreapta acrilica Nolah 170x75 cm' dar uneori pot aparea mici inadvertente: (ex: specificatii tehnice diferite, informatii neactualizate despre pret si stoc, accesorii neincluse in pachetele standard). Fotografia produsului 'Cada dreapta acrilica Nolah 170x75 cm' are caracter general de ilustrare. Promotiile prezente in www.eMenatwork.ro sunt valabile in limita stocului disponibil. Va asiguram de intreaga noastra disponibilitate, in acordarea sprijinului pentru orice eventuale clarificari. Mentionati in corespondenta numele sau codul exact al produsului 'Cada dreapta acrilica Nolah 170x75 cm'