Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide

    Cada ovala tip insula 160x68 cm Besco Gloria

    COD: GLR16068WHT
    Acest produs nu mai poate fi achizitionat

Intreaba
un specialist
0372.725.725

Informatii produs

Descriere Cada ovala tip insula 160x68 cm Besco Gloria

Cada freestanding Gloria are o adancime minima de 42 cm si capacitate maxima de 170 litri. Cada este tratata cu un strat protector, antibacterian si poate fi comandata in varianta cu preaplin sau simpla, fara preaplin. Este inclus sistemul de scurgere cromat tip click-clack. 


Caracteristici tehnice:


- lungime: 1600 mm


- latime: 680 mm


- material: acril


- culoare: alb


- forma: ovala

 

Specificatii tehnice

Caracteristici tehnice Cada ovala tip insula 160x68 cm Besco Gloria

Serie Gloria
Tip material Acril
Culoare Alb
Hidromasaj Nu

Dimensiuni produs Cada ovala tip insula 160x68 cm Besco Gloria

Lungime(mm) 1600mm
Latime(mm) 680mm
Capacitate(L) 170L

Ai nevoie de ajutor?
Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de peste 21 de ani de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior.

Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre Cada ovala tip insula 160x68 cm Besco Gloria, in cel mai scurt timp posibil.

Scrie un review despre Cada ovala tip insula 160x68 cm Besco Gloria

Toate campurile sunt obligatorii
 
Acorda un rating 
Disclaimer
Echipa eMenatwork incearca sa mentina acuratetea informatiilor la produsul 'Cada ovala tip insula 160x68 cm Besco Gloria' dar uneori pot aparea mici inadvertente: (ex: specificatii tehnice diferite, informatii neactualizate despre pret si stoc, accesorii neincluse in pachetele standard). Fotografia produsului 'Cada ovala tip insula 160x68 cm Besco Gloria' are caracter general de ilustrare. Promotiile prezente in www.eMenatwork.ro sunt valabile in limita stocului disponibil. Va asiguram de intreaga noastra disponibilitate, in acordarea sprijinului pentru orice eventuale clarificari. Mentionati in corespondenta numele sau codul exact al produsului 'Cada ovala tip insula 160x68 cm Besco Gloria'
 
Metode de plata
 
Certificari eMenatwork