Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide

Intreaba
un specialist
0731039931

Informatii produs

Descriere Cadru lavoar Duofix 112 cm

Elementele Geberit Duofix pentru lavoar sunt disponibile in multiple variante aferente diferitelor situatii constructive, pentru lavoare duble sau simple. Sunt disponibile in diferite inaltimi. Elementele permit instalarea atat in pereti pe inaltimea partiala a camerei, cat si integrala.


 


Caracteristici:


- inaltime: 1120 mm


- latime: 500 m


- material: otel

 

Specificatii tehnice

Caracteristici tehnice Cadru lavoar Duofix 112 cm

Serie Duofix
Tip WC, Bideu, Pisoar Suspendat
Inaltime(mm) 1120mm
Latime(mm) 500mm

Ai nevoie de ajutor?
Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de peste 21 de ani de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior.

Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre Cadru lavoar Duofix 112 cm, in cel mai scurt timp posibil.

Know how center

Amenajarea cabinetului stomatologic - de la A la Z

Cabinetele stomatologice trebuie sa fie perfect amenajate si realizate conform standardelor de siguranta,...

Citeste mai mult

Scrie un review despre Cadru lavoar Duofix 112 cm

Toate campurile sunt obligatorii
 
Acorda un rating 
Disclaimer
Echipa eMenatwork incearca sa mentina acuratetea informatiilor la produsul 'Cadru lavoar Duofix 112 cm' dar uneori pot aparea mici inadvertente: (ex: specificatii tehnice diferite, informatii neactualizate despre pret si stoc, accesorii neincluse in pachetele standard). Fotografia produsului 'Cadru lavoar Duofix 112 cm' are caracter general de ilustrare. Promotiile prezente in www.eMenatwork.ro sunt valabile in limita stocului disponibil. Va asiguram de intreaga noastra disponibilitate, in acordarea sprijinului pentru orice eventuale clarificari. Mentionati in corespondenta numele sau codul exact al produsului 'Cadru lavoar Duofix 112 cm'

Produse similare

 
 
Metode de plata
 
Certificari eMenatwork