Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide
Vase WC suspendate

Intreaba
un specialist
0372.725.725

Informatii produs

Descriere Capac Wc Klea Soft-Close Alb

Utilizat corespunzator, capacul de wc cu inchidere lenta pastreaza igiena optima si asigura un confort crescut in momentul folosirii. Capac WC KLEA Gala cu sistem de prindere, este compatibil cu WC-urile din gama Gala KLEA.


Montarea este simpla, cu ajutorul sistemelor de fixare metalice, asigurand o rezistenta de lunga durata. Prevazut cu un mecanism de inchidere/deschidere, acest capac WC are o inchidere soft (cu amortizor) ce protejeaza vasul de wc. Disponibil in culoarea alb, poate fi asortat oricarui stil al incaperii.


Date tehnice:
- culoare: alb
- material: ABS
- sistem de prindere
- greutate: 3 kg
- inchidere lenta

 

Specificatii tehnice

Caracteristici tehnice Capac Wc Klea Soft-Close Alb

Forma Ovala
Serie Klea
Tip WC, Bideu, Pisoar Suspendat
Tip material ABS

Ai nevoie de ajutor?
Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de peste 21 de ani de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior.

Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre Capac Wc Klea Soft-Close Alb, in cel mai scurt timp posibil.

Scrie un review despre Capac Wc Klea Soft-Close Alb

Toate campurile sunt obligatorii
 
Acorda un rating 
Disclaimer
Echipa eMenatwork incearca sa mentina acuratetea informatiilor la produsul 'Capac Wc Klea Soft-Close Alb' dar uneori pot aparea mici inadvertente: (ex: specificatii tehnice diferite, informatii neactualizate despre pret si stoc, accesorii neincluse in pachetele standard). Fotografia produsului 'Capac Wc Klea Soft-Close Alb' are caracter general de ilustrare. Promotiile prezente in www.eMenatwork.ro sunt valabile in limita stocului disponibil. Va asiguram de intreaga noastra disponibilitate, in acordarea sprijinului pentru orice eventuale clarificari. Mentionati in corespondenta numele sau codul exact al produsului 'Capac Wc Klea Soft-Close Alb'
 
Metode de plata
 
Certificari eMenatwork