Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide

    Caramida aparenta (klinker) Natural 0005

    COD: GRA-0003
    Acest produs nu mai poate fi achizitionat

Intreaba
un specialist
0372.725.725

Informatii produs

Descriere Caramida aparenta (klinker) Natural 0005

Klinker - Caramida aparenta seria Natural 

Detalii tehnice:
- dimensiuni: 25x25 cm
- 1 mp/cutie
- pret per mp

Se vinde numai la cutie intreaga.


Nuanţa bogată se potriveşte unei firi stabile, care admiră valorile designului clasic. Este soluţia ideală pentru cei care îşi doresc un cămin liniştit şi primitor, dar doresc să folosească culori pline de eleganţă.Domeniu de utilizare: exterior (fatada, balcon, terasa).

Gama Klinker este realizata dintr-un material functional, eficient si durabil.
Rezistenta la conditiile meteorologice: temperaturi ridicate si la inghet, aderenta excelenta si usor de intretinut - acestea sunt motivele care conving clientii sa utilizeze produsele Grupului Gres de Aragon.
Varietatea de culori si proprietatile anti alunecoase ale suprafetei creeaza un sistem complet pentru utilizarea la exterior.
Gresie Faianta Gresie bucatarie Gresie de exterior Gresie de interior Gresie baie Faianta bucatarie Faianta baie Gresie living Gresie rustica 

Caracteristici

Culoare rezistenta In conformitate cu standardele ISO Raport calitate - pret

Ai nevoie de ajutor?
Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de peste 21 de ani de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior.

Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre Caramida aparenta (klinker) Natural 0005, in cel mai scurt timp posibil.

Scrie un review despre Caramida aparenta (klinker) Natural 0005

Toate campurile sunt obligatorii
 
Acorda un rating 
Disclaimer
Echipa eMenatwork incearca sa mentina acuratetea informatiilor la produsul 'Caramida aparenta (klinker) Natural 0005' dar uneori pot aparea mici inadvertente: (ex: specificatii tehnice diferite, informatii neactualizate despre pret si stoc, accesorii neincluse in pachetele standard). Fotografia produsului 'Caramida aparenta (klinker) Natural 0005' are caracter general de ilustrare. Promotiile prezente in www.eMenatwork.ro sunt valabile in limita stocului disponibil. Va asiguram de intreaga noastra disponibilitate, in acordarea sprijinului pentru orice eventuale clarificari. Mentionati in corespondenta numele sau codul exact al produsului 'Caramida aparenta (klinker) Natural 0005'