Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide

Caramida aparenta si elemente treapta

148 produse gasite
  • Afisare:
  • afisare lista
  • afisare grid
Sorteaza: Nr. Produse:
Caramida aparenta si elemente treapta
produsele 1-24 din 148

Iti doresti sa oferi un design deosebit casei tale, semineului sau gardului? Caramida aparenta, cunoscuta si sub denumirea de caramida ornamentala, este alegerea ideala pentru crearea decorurilor rustice. Peste 70% dintre persoane opteaza sa aplice caramida pentru fatada cu scopul de a obtine aspectul dorit al casei. De ce? Pentru ca este un produs de calitate, disponibil intr-o variata de culori si modele, atribuie casei o nota de originalitate si rezista mult timp. De asemenea, caramida decorativa te ajuta sa pui in practica orice idee ai pentru casa ta indiferent ca este terasa, semineu, alee. Caramida aparenta este ideala si pentru redecorarea unui perete, a unei rame de usa, pervaz de geam, decorarea unei mese, a unei placi de bucatarie, a unui bar sau de ce nu a unei bai. Pe site-ul eMenatwork, gasesti o gama variata de culori si de modele pentru caramida aparenta (klinker, bratca) de cea mai buna calitate, la preturi foarte accesibile, astfel incat oricine sa se poata bucura de beneficiile unei amenajari perfecte folosind caramida ornamenatala. Pe langa proprietatile sale decorative datorita procesului de fabricatie cu ajutorul tehnologiei moderne, caramida aparenta este o gresie cu rezistenta sporita la socurile fizice, chimice si termice, in special in cazul ciclurilor inghet-dezghet. Astfel, caramida decorativa asigura un aspect deosebit pentru o durata mare si te scapa de grija unei noi renovari. Pentru obtinerea unor decoruri de invidiat realizate folosind caramida decorativa, specialistii recomanda combinarea acesteia cu alte materiale de constructii precum lemn, metal sau sticla. Este bine de stiut ca pe langa proprietatile decorative deosebite, caramida aparenta are caracteristici antibacteriene, fiind materialul ideal in raport de calitate - pret pentru amenajarea spatiilor industriale, in special cele alimentare (fabrici de mezeluri, de conserve, legume, produse lactate). De asemenea, eMenatwork pune la dispozitia clientilor sai o gama variata de gresie si faianta potrivita oricarei amenajari: gresie si faianta pentru baie si bucatarie, gresie pentru living, gresie pentru exterior, adeziv si chit pentru gresie, faianta si piatra naturala, solutii de curatare, protectie si intretinere gresie si piatra naturala si caramida aparenta.

 

Gresie Faianta Gresie bucatarie Gresie de exterior Gresie de interior Gresie baie Faianta bucatarie Faianta baie Gresie living Gresie rustica