Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide

Intreaba
un specialist
0372.725.725

Informatii produs

Descriere Carlig dublu, colectia Retro, nuanta bronz

Detalii tehnice:- latime: 65 mm


- inaltime: 65 mm


- adancime: 65 mm


- material: alama


- finisaj: bronz

 

Specificatii tehnice

Caracteristici tehnice Carlig dublu, colectia Retro, nuanta bronz

Serie Retro
Tip material Alama

Dimensiuni produs Carlig dublu, colectia Retro, nuanta bronz

Lungime(mm) 65mm
Latime(mm) 65mm
Inaltime(mm) 65mm
Greutate neta(Kg) 0.1Kg

Dimensiuni ambalaj Carlig dublu, colectia Retro, nuanta bronz

Lungime bruta(mm) 80mm
Latime bruta(mm) 80mm
Inaltime bruta(mm) 80mm
Greutate bruta(Kg) 0.1Kg

Ai nevoie de ajutor?
Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de peste 21 de ani de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior.

Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre Carlig dublu, colectia Retro, nuanta bronz, in cel mai scurt timp posibil.

Scrie un review despre Carlig dublu, colectia Retro, nuanta bronz

Toate campurile sunt obligatorii
 
Acorda un rating 
Disclaimer
Echipa eMenatwork incearca sa mentina acuratetea informatiilor la produsul 'Carlig dublu, colectia Retro, nuanta bronz' dar uneori pot aparea mici inadvertente: (ex: specificatii tehnice diferite, informatii neactualizate despre pret si stoc, accesorii neincluse in pachetele standard). Fotografia produsului 'Carlig dublu, colectia Retro, nuanta bronz' are caracter general de ilustrare. Promotiile prezente in www.eMenatwork.ro sunt valabile in limita stocului disponibil. Va asiguram de intreaga noastra disponibilitate, in acordarea sprijinului pentru orice eventuale clarificari. Mentionati in corespondenta numele sau codul exact al produsului 'Carlig dublu, colectia Retro, nuanta bronz'