Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide

Cazi de baie

109 produse gasite
  • Afisare:
  • afisare lista
  • afisare grid
Sorteaza: Nr. Produse:
Cazi de baie
produsele 1-24 din 109

Alege din gama noastra variata de cazi de baie la preturi accesibile! Iti punem la dispozitie numeroase modele de cazi drepte, de colt si asimetrice, asadar indiferent de forma baii tale si de spatiul disponibil, vei gasi cu siguranta o cada potrivita nevoilor tale.

Atunci cand esti in cautarea unei cazi, materialul joaca un rol important in hotararea pe care o vei lua. Astfel, ai de ales intre materiale precum acrilul, fibra de sticla, fonta si otelul. 

- Cazile din acril sunt cele mai utilizate, deoarece materialul este unul usor, dar puternic, deosebit de rezistent la socuri, lovituri si frecari, simplu de modelat, cu o suprafata fina si usor de intretinut.

- Cazile din fibra de sticla sunt si ele larg raspandite pe piata. In comparatie cu acrilul, insa, fibra de sticla are o rezistenta mai mica la lovituri, frecari si socuri, asadar exista riscul de fisurare. De aceea, multi producatori combina acest material cu acrilul, crescand astfel rezistenta cazii. Avantajele fibrei de sticla sunt usurinta cu care poate fi montata si costul mai redus fata de celelalte materiale.

- Cazile din fonta si otel nu sunt atat de populare, motivul principal fiind greutatea lor ridicata. Cazile realizate din aceste materiale necesita, in majoritatea cazurilor, suporti de sustinere (din cauza greutatii) si sunt mai scumpe decat cele din acril si fibra de sticla. Pe de alta parte, cazile din fonta si otel sunt durabile si rezistente la socuri si au un aspect foarte elegant.

Comanda cada de baie de pe site-ul eMenatwork.ro, iar noi ti-o trimitem oriunde in tara prin curier rapid. Daca ai intrebari, contacteaza-ne telefonic sau trimite-ne un email!