Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide
Materiale complementare

  Ceara lucios-metalizata pentru protectia si intretinerea pardoselilor sintetice Mapei 10 kg/bucata Mapelux Lucida

  COD: MAP-1796110
   PRET PROMOTIONAL
   PROMOTIE TRANSPORT
   INCLUDE CADOU
    Afiseaza costurile de transport
  Transport Bucuresti: 20.34 lei
  Transport national: 20.34 lei
  oferta
  -10%
  940.70 lei
  846.63

  Lei / buc - TVA inclus

  Nu include costul de transport

  846.63
  Cat ai nevoie?
  / buc

  ADAUGA IN COS

  Doar 141,11 lei pe luna, cu Card Avantaj vezi detalii

Intreaba
un specialist
0372.725.725

Informatii produs

Descriere Ceara lucios-metalizata pentru protectia si intretinerea pardoselilor sintetice Mapei 10 kg/bucata Mapelux Lucida

Podeaua este un element nu numai functional ci si decorativ. Felul cum arata influenteaza si luminozitatea unei incaperi, si aspectul combinat al pieselor de mobilier. Dincolo de asta insa, pardoseala este cea care asigura si un climat curat si igienic interiorului, iar calitatea sa influenteaza posibilitatile de curatare.


Imbracamintile sintetice de pardoseala sunt tot mai raspandite gratie finisajului si coloristicii aparte, dar si usurintei in intretinere si curatare.


Mapei recomanda acoperirea si protejarea acestor imbracaminti cu o ceara speciala, care asigura atat o igienizare mai usoara, cat si o durabilitate mai mare prin sporirea rezistentei la abraziune si zgarieturi.


Mapelux Lucida de la Mapei este o ceara metalizata lucioasa ce poate fi utilizata pentru a protejare pardoselile realizate cu sistemul Mapefloor System supuse unor utilizari intensive, asa cum este cazul celor din magazine, showroom-uri, spatii de birouri, apartamente. Totodata, este ideala ca tratament protector pentru pardoselile decorative realizate cu Ultratop si Dynastone Color.


Caracteristici tehnice


Mapelux Lucida este o ceara luciosa cu filler metalic, cu o mare rezistenta la trafic si la cicluri de curatari repetate.


Emulsie ca si consistenta, ceara pentru pardoseala are culoarea alb-albastrui.


Recomandari


-produsul nu se aplica la temperaturi sub +10°C


Cum se aplica


Daca suprafata pe care urmeaza a se aplica ceara a fost acoperita cu Mapefloor System, atunci se asteapta cel putin 24 de ore de la ultima aplicare. In cazul pardoselilor pe acre s-a aplicat Ultratop si tratamente de finisare succesive, se va astepta uscarea perfecta a acestora.


Mapelux Lucida se aplica uniform in doua straturi in cruce, utilizand un mop special pentru ceara (microfibra).


Descriere tehnica


Ceara metalizata lucioasa, cu dubla reticulare si rezistente ridicate


Ai nevoie de ajutor?
Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de peste 21 de ani de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior.

Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre Ceara lucios-metalizata pentru protectia si intretinerea pardoselilor sintetice Mapei 10 kg/bucata Mapelux Lucida, in cel mai scurt timp posibil.

Scrie un review despre Ceara lucios-metalizata pentru protectia si intretinerea pardoselilor sintetice Mapei 10 kg/bucata Mapelux Lucida

Toate campurile sunt obligatorii
 
Acorda un rating 
Disclaimer
Echipa eMenatwork incearca sa mentina acuratetea informatiilor la produsul 'Ceara lucios-metalizata pentru protectia si intretinerea pardoselilor sintetice Mapei 10 kg/bucata Mapelux Lucida' dar uneori pot aparea mici inadvertente: (ex: specificatii tehnice diferite, informatii neactualizate despre pret si stoc, accesorii neincluse in pachetele standard). Fotografia produsului 'Ceara lucios-metalizata pentru protectia si intretinerea pardoselilor sintetice Mapei 10 kg/bucata Mapelux Lucida' are caracter general de ilustrare. Promotiile prezente in www.eMenatwork.ro sunt valabile in limita stocului disponibil. Va asiguram de intreaga noastra disponibilitate, in acordarea sprijinului pentru orice eventuale clarificari. Mentionati in corespondenta numele sau codul exact al produsului 'Ceara lucios-metalizata pentru protectia si intretinerea pardoselilor sintetice Mapei 10 kg/bucata Mapelux Lucida'
 
Metode de plata
 
Certificari eMenatwork