Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide

Chit de rosturi si silicon

Promotii Chit de rosturi si silicon ( vezi toate promotiile )

52 produse gasite
  • Afisare:
  • afisare lista
  • afisare grid
Sorteaza: Nr. Produse:
Chit de rosturi si silicon
produsele 1-24 din 52
E usor sa alegi designul final pentru pardoseala si pereti, indiferent de finisajul ales, datorita versatilitatii de culori de chit de rosturi si silicon. In acest fel, te poti juca cu idei creative din gresie, faianta, mozaic sau piatra naturala. In functie de destinatia de intrebuintare, pe eMenatwork.ro gasesti chit de rosturi epoxidic pentru gresie si faianta, utilizat in constructii, lucrari de amenajare sau renovare. Disponibil intr-o paleta vasta de culori, chitul pentru rosturi de gresie si faianta, se poate folosi in lucrari pentru exterior si interior, impachetat la galeata sau la sac. Culorile diferite de chit rosturi te ajuta sa pui in practica orice idee de design, fara sa te simti conditionat de un finisaj care sa se potriveasca. Poti folosi chit de rosturi pentru gresie si faianta, cu caracteristici tehnice speciale de rezistenta in timp si cu aplicare usoara.
Pentru rosturi la faianta, gresie, gresie portelanata, piatra naturala, mozaic din piatra naturala sau mozaic vitroceramic, se recomanda chit de rosturi pe baza de ciment. Deoarece este un chit modificat cu polimeri, hidrofobizat, are efect de respingere a apei, ceea ce il recomanda sa fie utilizat atat in interior, cat si in exterior. Acest model de chit color pentru rosturi, pe baza de ciment, pentru rostuirea placilor de gresie si faianta, are un timp mai mare de folosire si este special pentru rosturi de pana la 6 mm.
Pentru lucrari de amenajare sau renovare, la interior si exterior, pe suprafete verticale si orizontale, exista ca alternativa un chit epoxidic bicomponent, cu rezistenta mecanica ridicata la compresiune si abraziune, pentru rosturi de minimum 3 mm. Acest chit epoxidic bicomponent este pentru rosturi la faianta, gresie, gresie portelanata, piatra naturala, mozaic din piatra naturala sau mozaic vitroceramic. Se poate utiliza si ca adeziv epoxidic, in placarea bazinelor ce vor contine apa termala sau apa de mare, sau in industria alimentara si chimica. 
Daca trebuie sa sigilezi perfect imbinarea lavoarului de faianta sau cabina de dus de perete, impotriva infiltratiei de apa, se recomanda chit siliconic pentru etansarea oricarei suprafete din baie.