Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide

Intreaba
un specialist
0372.725.725

Informatii produs

Descriere Clapeta wc de actionare Beech

Baza clapetei este din oțel inoxidabil și este acoperită cu un strat special cu structura și culoarea lemnului, nuanța clasica și exotica. Suprafața clapetei de acționare împiedică depunerea murdăriei.


Caracteristici tehnice:


- lungime: 247 mm


- latime: 165 mm


- material: metal


- culoare: beech


- finisaj: imitatie de lemn


- clapeta de actionare pentru rezervor incastrat


Este compatibil cu toate rezervoarele îngropate ALCA.

 

Specificatii tehnice

Caracteristici tehnice Clapeta wc de actionare Beech

Tip material plastic
Lungime(mm) 247mm
Latime(mm) 165mm

Ai nevoie de ajutor?
Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de peste 21 de ani de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior.

Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre Clapeta wc de actionare Beech, in cel mai scurt timp posibil.

Know how center

Ce inseamna casa la rosu

Daca iti doresti o casa proprie, la a carei constructie sa participi pana in cele mai mici detalii, poti...

Citeste mai mult

Scrie un review despre Clapeta wc de actionare Beech

Toate campurile sunt obligatorii
 
Acorda un rating 
Disclaimer
Echipa eMenatwork incearca sa mentina acuratetea informatiilor la produsul 'Clapeta wc de actionare Beech' dar uneori pot aparea mici inadvertente: (ex: specificatii tehnice diferite, informatii neactualizate despre pret si stoc, accesorii neincluse in pachetele standard). Fotografia produsului 'Clapeta wc de actionare Beech' are caracter general de ilustrare. Promotiile prezente in www.eMenatwork.ro sunt valabile in limita stocului disponibil. Va asiguram de intreaga noastra disponibilitate, in acordarea sprijinului pentru orice eventuale clarificari. Mentionati in corespondenta numele sau codul exact al produsului 'Clapeta wc de actionare Beech'

Produse similare

 
 
Metode de plata
 
Certificari eMenatwork