Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide

Intreaba
un specialist
0731039931

Informatii produs

Descriere Clapeta wc de actionare TECE Square crom

Clapeta de actionare wc TECE Square crom


TECE Square valorifică efectul oţelului inoxidabil pur şi se integrează perfect în arhitectura unei băi moderne graţie aspectului său extrem de subţire. Trei linii subţiri indică butoanele pentru acţionarea eliberării a două volume de apă – un buton mare pentru eliberarea volumului complet şi unul mai mic pentru eliberarea unui volum redus. Clapeta de acţionare WC este instalată pe scară largă în perete cu ajutorul unei rame speciale de montaj. Singurul element care rămâne vizibil este placa de comandă extraplată de oţel inoxidabil, cu grosime de numai 2 mm.


Butoane basculante de acţionare cu două arcuri pentru acţionare frontală sau superioara.


Dimensiuni: 240 x 170 x 2 mm.


Finisaj cromat lucios.

 

Specificatii tehnice

Caracteristici tehnice Clapeta wc de actionare TECE Square crom

Serie SQUARE
Inaltime(mm) 240mm
Lungime(mm) 170mm

Ai nevoie de ajutor?
Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de peste 21 de ani de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior.

Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre Clapeta wc de actionare TECE Square crom, in cel mai scurt timp posibil.

Know how center

Amenajarea cabinetului stomatologic - de la A la Z

Cabinetele stomatologice trebuie sa fie perfect amenajate si realizate conform standardelor de siguranta,...

Citeste mai mult

Scrie un review despre Clapeta wc de actionare TECE Square crom

Toate campurile sunt obligatorii
 
Acorda un rating 
Disclaimer
Echipa eMenatwork incearca sa mentina acuratetea informatiilor la produsul 'Clapeta wc de actionare TECE Square crom' dar uneori pot aparea mici inadvertente: (ex: specificatii tehnice diferite, informatii neactualizate despre pret si stoc, accesorii neincluse in pachetele standard). Fotografia produsului 'Clapeta wc de actionare TECE Square crom' are caracter general de ilustrare. Promotiile prezente in www.eMenatwork.ro sunt valabile in limita stocului disponibil. Va asiguram de intreaga noastra disponibilitate, in acordarea sprijinului pentru orice eventuale clarificari. Mentionati in corespondenta numele sau codul exact al produsului 'Clapeta wc de actionare TECE Square crom'

Produse similare

 
 
Metode de plata
 
Certificari eMenatwork