Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide

Intreaba
un specialist
0731039931

Informatii produs

Descriere Clapeta wc de actionare TECE-sticla

Clapeta de actionare wc TECE-sticla


Clapeta din sticla verde cu butoane albe pentru actionare wc, doua trepte de actionare. Realizata din sticla speciala plana, poate fi folosita pentru actionare frontala sau superioara.


Ansamblul include tijele de actionare si elementele de fixare aferente montajului pe bazinul de spalare.


Dimensiuni 220 x 150 x 11mm.

 

Specificatii tehnice

Caracteristici tehnice Clapeta wc de actionare TECE-sticla

Serie LOOP
Tip material sticla
Lungime(mm) 220mm
Latime(mm) 150mm

Ai nevoie de ajutor?
Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de peste 21 de ani de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior.

Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre Clapeta wc de actionare TECE-sticla, in cel mai scurt timp posibil.

Know how center

Amenajarea cabinetului stomatologic - de la A la Z

Cabinetele stomatologice trebuie sa fie perfect amenajate si realizate conform standardelor de siguranta,...

Citeste mai mult

Scrie un review despre Clapeta wc de actionare TECE-sticla

Toate campurile sunt obligatorii
 
Acorda un rating 
Disclaimer
Echipa eMenatwork incearca sa mentina acuratetea informatiilor la produsul 'Clapeta wc de actionare TECE-sticla' dar uneori pot aparea mici inadvertente: (ex: specificatii tehnice diferite, informatii neactualizate despre pret si stoc, accesorii neincluse in pachetele standard). Fotografia produsului 'Clapeta wc de actionare TECE-sticla' are caracter general de ilustrare. Promotiile prezente in www.eMenatwork.ro sunt valabile in limita stocului disponibil. Va asiguram de intreaga noastra disponibilitate, in acordarea sprijinului pentru orice eventuale clarificari. Mentionati in corespondenta numele sau codul exact al produsului 'Clapeta wc de actionare TECE-sticla'

Recomandari

 
Metode de plata
 
Certificari eMenatwork