Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide

  Coltar aluminiu 24/24/2500

  COD: CAL 24/24/2500
   PRET PROMOTIONAL
   PROMOTIE TRANSPORT
   INCLUDE CADOU
    stoc limitat
    Afiseaza costurile de transport
  Transport Bucuresti: 14.46 lei
  Transport national: 14.46 lei
  3.24

  Lei / buc - TVA inclus

  Cat ai nevoie?
  / buc

  ADAUGA IN COS

  Produsul poate fi comandat doar la ( 1 = 1 buc )

  Doar 0,54 lei pe luna, cu Card Avantaj vezi detalii

Intreaba
un specialist
0372.725.725

Informatii produs

Descriere Coltar aluminiu 24/24/2500

Profilele pentru protecţia colţurilor interioare sunt confecţionate din tablă de aluminiu cu grosimea de 0,35 mm. Folosirea acestor profile creşte randamentul pentru tencuiala şi finisajul colţurilor, muchia obţinută fiind estetică şi rezistentă, rezolvând astfel dificultăţile legate de îmbinările dintre diverse materiale de finisaj folosite in domeniul constructiilor si al arhitecturii de interior.


Ai nevoie de ajutor?
Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de peste 21 de ani de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior.

Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre Coltar aluminiu 24/24/2500, in cel mai scurt timp posibil.

Scrie un review despre Coltar aluminiu 24/24/2500

Toate campurile sunt obligatorii
 
Acorda un rating 
Disclaimer
Echipa eMenatwork incearca sa mentina acuratetea informatiilor la produsul 'Coltar aluminiu 24/24/2500' dar uneori pot aparea mici inadvertente: (ex: specificatii tehnice diferite, informatii neactualizate despre pret si stoc, accesorii neincluse in pachetele standard). Fotografia produsului 'Coltar aluminiu 24/24/2500' are caracter general de ilustrare. Promotiile prezente in www.eMenatwork.ro sunt valabile in limita stocului disponibil. Va asiguram de intreaga noastra disponibilitate, in acordarea sprijinului pentru orice eventuale clarificari. Mentionati in corespondenta numele sau codul exact al produsului 'Coltar aluminiu 24/24/2500'

Produse similare

 
 
Metode de plata
 
Certificari eMenatwork