eMenatwork foloseste cookies pentru a tine minte faptul ca v-ati logat pe site si pentru a va putea stoca produsele in cosul de cumparaturi. De asemenea acestea vor colecta statistici anonime, pentru a va oferi si livra functii avansate si continut personalizat de marketing.
Pentru a va putea bucura de intreaga experienta ca vizitator eMenatwork este necesar sa fiti de acord cu procesatori de date.
luni - vineri orele 9-17 Contact

Comunitate

Casa pentru pitici - Iunie 2021

Am pus in Casa pentru Pici, un proiect social din care ne bucuram sa facem parte, caramizile increderii, entuziasmului, sperantelor implinite, a bucuriei de a ajuta si a priceperii noastre in domeniul constructiilor.
Felicitari pentru aceasta initiativa in urma careia va fi construita o casa pentru un grup de copii defavorizati din Teleorman.

 

FABORISA „Care for suffering” - Martie 2021

In parteneriat cu Asociatia Faborisa, ne bucuram sa putem contribui la crearea de spatii medicale de calitate prin furnizarea de solutii si materiale. In cadrul proiectului dezvoltat de FABORISA „Care for suffering” am contribuit la modernizarea spitalului Marius Nasta din Bucuresti si a sectiei de pediatrie a Spitalului CF2 Bucuresti.

 

 

Donare viziere Ana Aslan si Spitalul Clinc de Nefrologie Carol Davila din Bucuresti - Iunie 2020

Ne bucuram sa putem sustine personalul medical in plina pandemie Covid-19! 1300 de viziere au fost livrate din partea Menatwork cadrelor medicale din Spitalul militar pentru tratarea COVID din cadrul Institutului ''Ana Aslan" si din Spitalul Clinic de Nefrologie Carol Davila din Bucuresti! Le multumim mult pentru munca lor!

 

Modulab - Aprilie 2020

Impreuna facem bine! Modulab au avut in plan sa realizeze 10 roboti autonomi de sterilizare fara contact pe care sa ii doneze spitalelor, in lupta cu virusii si bacteriile, fiind sustinuti de organizatia @Daruieste viata. Almalux Lighting se alatura cu entuziasm initiativei lor, punandu-le la dispozitie primele trei sisteme de iluminat non-autonome de dezinfectie.

 

 

Spitalului Modular 1 Elias - Aprilie 2020

Alaturi de Almalux Lighting, alegem sa fim parte dintr-o noua poveste, implicandu-ne la construirea Spitalului Modular 1 Elias - spitalul temporar pe care il ridica asociatia Daruieste Viata pentru tratarea pacientilor cu COVID-19 si care va putea fi folosit, ulterior, ca spital de mari arsi. De aceasta data, Almalux Lighting by Menatwork a donat lampi cu protectie si corpuri de iluminat cu UVC (antibacteriene), care vor fi montate in containerele modulare.

 

Donare de sange la Menatwork - August, noiembrie 2019

Consideram ca impreuna putem sa facem mai multe pentru semenii nostri. Sunt ani la rand de cand organizam actiuni bi-anuale de donare de sange la sediul Menatwork din Popesti Leordeni, jud. Ilfov.

Romania vrea autostrazi - Martie 2019

15 martie, la ora 15.00 timp de 15 minute Grupul Menatwork a suspendat activitatea celor 350 de angajati din cele patru filiale teritoriale: Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta, Craiova pentru a sustine initiativa #șîeu! Romania vrea autostrazi!

Acceseaza produsele in functie de producator

Know-How Center

Idei. Sfaturi. Recomandari utile.