eMenatwork foloseste cookies pentru a tine minte faptul ca v-ati logat pe site si pentru a va putea stoca produsele in cosul de cumparaturi. De asemenea acestea vor colecta statistici anonime, pentru a va oferi si livra functii avansate si continut personalizat de marketing.
Pentru a va putea bucura de intreaga experienta ca vizitator eMenatwork este necesar sa fiti de acord cu procesatori de date.
luni - vineri orele 9-17 Contact

Protectia datelor - GDPR

1. Politica de confidentiualitate - date cu caracter personal

1.1 In conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001 privind protecţia persoanelor la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor, prevederile Regulamentului UE 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal şi liberă circulaţie, ce va deveni aplicabil incepand cu 25 mai 2018, precum si Directiva 95/46/CE a UE privind protectia datelor;

va informam ca site-ul www.emenatwork.ro este operat si administrat de catre:

- societatea S.C. INSULA ENERGIEI S.R.L., RC: J23 / 837 / 2008, CIF: RO 23522054, Capital social: 46.000 lei, IBAN: RO40FNNB001402953605RO01, deschis la Credit Europe Bank, Sucursala Militari, cu sediul in oras Popesti Leordeni, Judetul Ilfov, RO, Cod Postal: 077160, Romania, Telefon: (004) 0372.725.725, Fax: (004) 021.5296.201, E-mail: contact@eMenatwork.ro,

- societatea INSULA ENERGIEI este inregistrata la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal ANSPDCP (www.dataprotection.ro) cu numarul 19387

1.2 Datele cu caracter personal sunt colectate pe www.emenatwork.ro in diferite scopuri:

A) informarea cu privire la comanda efectuata de cumparator in cadrul magazinului virtual, inclusiv dar fara a se limita la situatia contului de utilizator, validarea, expedierea, facturarea sau plata Comenzilor, rezolvarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la Comenzi, la Bunurile si sau serviciile achizitionate. *conform Art.6, alin.1, pct.b) din cadrul Regulamentului (UE) 2016/679

B) informarea despre produsele si promotiile existente sau orice alte activitati sau campanii ale www.emenatwork.ro, inclusiv prin trimiterea de Newslettere si/sau alerte periodice privind situatia stocurilor sau a preturilor, prin folosirea postei electronice (e-mail, SMS, etc.) sau alte modalitati de comunicare electronica sau telefonica. *conform Art.6, alin.1, pct.a) din cadrul Regulamentului (UE) 2016/679 - Prelucrarea datelor cu caracter personal are la baza ca si temei consimtamantul Dvs

C) realizarea de rapoarte statistice, cercetari de piata, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul Clientului in cadrul magazinului virtual. *conform - Art.6, alin.1, pct.a) din cadrul Regulamentului (UE) 2016/679 - Prelucrarea datelor cu caracter personal are la baza ca si temei consimtamantul Dvs.

1.3. Colectarea datelor se face prin diverse modalitati si instrumente specifice precum:

- completarea datelor necesare pentru crearea unui cont de utilizator, introducerea datelor de facturare sau a datelor de livrare in cont,

- completarea datelor pentru plasarea unei comenzi fara cont,

- aplicatia de gestiune a newsletterului prezenta in magazinul virtual,

- bifarea optiunii de abonare la newsletter din cosul de cumparaturi sau in alte zone din magazinul virtual,

- diversele formulare de abonare disponibile in magazinul virtual,

- diversele formulare de contact sau de solicitare de informatii din magazinul virtual.  

1.4.  Societatea SC INSULA ENERGIEI S.R.L. se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti, cu exceptia partenerilor de servicii, inclusiv, dar fara a se limita la: servicii de curierat, servicii financiare, servicii de contabilitate, servicii de marketing sau telemarketing, servicii de e-payment, servicii de IT, hosting sau web-development, furnizori cu care exista contracte in acest sens si care se obliga prin acestea sa protejeze datele in conformitate cu legislatia in vigoare. Nicio alta parte, persoana fizica sau companie, nu va avea voie sa foloseasca informatiile Dvs in propriul lor interes sau al unei alte parti.

In cazul platilor online, plata serviciilor de pe acest website este efectuata prin intermediul solutiilor de plata online oferite de NETOPIA FINANCIAL SERVICES S.R.L., https://netopia-payments.com/

1.5 Prin completarea datelor cu caracter personal solicitate in formularul de creare de Cont si/sau de Comanda, in cosul de cumparaturi sau in alte locuri din magazinul virtual, declarati si acceptati neconditionat ca datele dvs personale sa fie incluse in baza de date a www.emenatwork.ro si acordati acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate in scopurile prevazut mai sus la punctul 1.2.

Datele solicitate pentru plasarea si executarea unei comenzi sunt: numele si prenumele, adresa de e-mail, numarul de telefon, adresa de livrare, segmentul de produse/servicii de care sunteti interesat.

Datele mentionate mai sus sunt indispensabile pentru executarea unei comenzi, respectiv pentru diferite actiuni conexe precum plata, livrarea sau confirmarea unei comenzi. Va aducem pe aceasta cale la cunostinta ca nefurnizarea informatiilor respective ne poate pune in imposibilitatea de a da curs cererii dvs si de a furniza bunurile sau serviciile solicitate. Sunteti de acord ca furnizarea serviciilor sau produselor va incepe imediat dupa indeplinirea tuturor formalitatilor de inregistrare cerute si numai in masura in care datele furnizate sunt corecte.

Optand pentru inregistrarea unui cont in cadrul magazinului virtual, va obligati sa ne furnizati corect numele, adresa si alte informatii utile. Pentru corectarea sau actualizarea acestor informatii, accesati link-ul https://www.emw.pwr.ro/contul-meu. In cazul in care ati plasat o comanda fara a crea un cont si doriti sa corectati sau sa actualizati informatiile oferite va rugam sa ne contactati prin una dintre modalitatile indicate in sectiunea Contact a magazinului virtual (https://www.emw.pwr.ro/contact).

Prin accesarea contului si utilizarea parolei personale sunteti responsabil pentru toate actiunile care decurg din folosirea acestora. S.C. INSULA ENERGIEI S.R.L. nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.

Daca alegeti optiunea apelarii numarului de telefon de contact 0372.725.725 acceptati faptul ca apelul telefonic este inregistrat si orice date cu caracter personal pe care le furnizati telefonic vor fi prelucrate de catre www.emenatwork.ro si de catre partenerii sai care furnizeaza serviciile de telecomunicatii.

1.6 Prin bifarea casutei de abonare la newsletter, din formularul de comanda, din cosul de cumparaturi, din formularul de creare de cont sau din alte zone ale magazinului virtual, prin abonarea la diferite alerte de pret sau de stoc, prin completarea formularului de inscriere la newsletter prezent in magazinul virtual, acordati acordul expres si neechivoc ca datele dvs personale astfel furnizate, sa fie prelucrate de catre www.emenatwork.ro in scopul de a va transmite comunicari cu caracter comercial, promotii si oferte, notificari legate de stocuri, preturi sau produse noi. Datele prelucrate in acest scop sunt, dupa caz: Nume si prenume, adresa de e-mail, numar de telefon. www.emenatwork.ro nu va transmite astfel de comunicari daca nu oferiti acordul expres prin una dintre modalitatile expuse mai sus sau alte modalitati similare de exprimare a acestui acord.

Cand nu mai doriti prelucrarea datelor cu caracter personal in acest scop, va puteti dezabona de la primirea newsletter-ului sau a altor alerte. Puteti face acest lucru urmand linkul de dezabonare din newsletter sau contactandu-ne la adresa de e-mail contact@ementawork.ro si solicitand dezabonarea.

1.7 Durata Prelucrarii

Prelucrarea datelor Dvs cu caracter personal se va desfasura pana la data la care va retrageti consimtamantul cu privire la prelucrare sau pe o durata de maxim 5 ani daca nu intervine o modificare/retragere a consimtamantului.

La intervale regulate au loc evaluari ale datelor pentru a verifica acuratetea si actualitatea acestora.In cazul in care Operatorul ajunge la concluzia ca, ulterior expirarii perioadei sau a retragerii consimtamantului, exista un interes legitim, o obligatie legala, sau un alt temei de a prelucra ulterior datele dumneavoastra in alte scopuri, veti fi informat in mod corespunzator cu privire la acest lucru.

Dupa expirarea duratei prelucrarii indicate mai sus sau dupa retragerea consimtamantului Dvs si in cazul in care Operatorul nu mai are motive legale sau legitime pentru a prelucra datele dvs, datele vor fi sterse din baza de date.

2. Securitatea datelor personale si drepturile dumneavoastra

2.1 Datele dvs personale vor putea fi utilizate de catre S.C. INSULA ENERGIEI S.R.L. numai in scopurile mentionate la punctul 1.2.

2.2 Datele dvs personale vor putea fi transmise autoritatilor in drept cu scopul verificarii tranzactiilor comerciale sau catre Politie, Instante judecatoresti sau alte organe ale statului abilitate pentru efectuarea oricaror verificari justificate, atunci cand exista o cerere expresa din partea acestora si legea o impune.

2.3 Site-ul www.emenatwork.ro foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul nostru si depune constant eforturi in vederea mentinerii unui standard ridicat in materia securitatii datelor cu caracter personal de la toti partenerii sau colaboratorii sai. 

2.4 S.C. INSULA ENERGIEI S.R.L. se obliga sa respecte drepturile dvs conferite de Legea 677/2001si de catre Regulamentul (UE) 2016/679 din 27 aprilie 2016.

2.5 Prin citirea acestui document ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv:

- dreptul la informare,

- dreptul de acces la datele cu caracter personal prelucrate,

- dreptul de a solicita rectificarea, corectarea sau completarea datelor cu caracter personal,

- dreptul de stergere a datelor cu caracter personal sau dreptul de “a fi uitat”,

- dreptul de a solicita restrictionarea prelucrarii datelor cu caracter personal,

- dreptul de a va opune prelucrarii datelor cu caracter personal,

- dreptul de interventie,

- dreptul de opozitie,

- dreptul de a depune o plangere la autoritatea de supraveghere, respectiv dreptul de va adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor,

- dreptul la portabilitatea datelor,

- dreptul de a va retrage oricand consimtamantul acordat pentru prelucrarea datelor, fara a oferi o justificare

- dreptul de a nu fi supus unei decizii automate, inclusiv profilare,

- precum si orice alte drepturi conferite de catre legislatia in vigoare privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

2.6 S.C. INSULA ENERGIEI S.R.L. certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare.

2.7 Dreptul de a va informa daca datele dvs sunt sau nu prelucrate poate fi exercitat gratuit, pentru o solicitare pe an, in baza unei cereri scrise, datate, semnate si expediate la adresa: S.C. INSULA ENERGIEI S.R.L., POPESTI LEORDENI, SOSEAUA DE CENTURA, NR. 103, CORP ADMINISTRATIV A 1, JUD. ILFOV.

2.8 Dreptul de interventie asupra datelor personale poate fi exercitat gratuit, in baza unei cereri scrise, datate, semnate si expediate la adresa: S.C. INSULA ENERGIEI S.R.L., POPESTI LEORDENI, SOSEAUA DE CENTURA, NR. 103, CORP ADMINISTRATIV A 1, JUD. ILFOV, dupa caz:

- rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii 677/2001, in special a datelor incomplete sau inexacte;

- transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legii 677/2001;

- notificarea catre tertii carora le-au fost dezvaluite datele, daca aceasta notificare nu se dovedeste imposibila sau nu presupune un efort disproportionat fata de interesul legitim care ar putea fi lezat;

- stergerea datelor personale si incetarea prelucrarii acestora, daca prelucrarea se bazeaza pe consintamant sau daca aceasta prelucrare nu mai reprezinta o obligatie legala sau nu mai este necesara pentru indeplinirea unui contract.

ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI WWW.EMENATWORK.RO SAU DE A AFECTA PERFORMANTELE SERVERULUI PE CARE RULEAZA SITE-UL WWW.EMENATWORK.RO,  VA FI CONSIDERATA O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI WWW.EMENATWORK.RO SI VA PUNE IN MISCARE CERCETAREA PENALA IMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) INCERCAT ACEST FAPT.


Formular contact cu privire la protectia datelor

Acceseaza produsele in functie de producator

Know-How Center

Idei. Sfaturi. Recomandari utile.