Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide

Corp de iluminat Baie

  • Pagini:
  • 1
  • 2
44 produse gasite
  • Afisare:
  • afisare lista
  • afisare grid
Sorteaza: Nr. Produse:
  • Pagini:
  • 1
  • 2
Corp de iluminat Baie
produsele 1-24 din 44

Atunci cand vrei sa iti iluminezi baia, trebuie sa iei in considerare cateva lucruri: cat de inalti sunt peretii, care este suprafata incaperii si care sunt zonele de interes care au nevoie de mai multa lumina?
Daca ai un blat generos si un spatiu pentru oglinda pe masura, cel mai probabil va trebui sa optezi pentru un corp de iluminat pentru baie care sa faca fata acestui setup. Daca alegi neoane, plaseaza unul lung deasupra oglinzii si inca doua in lateral, de-a stanga si de-a dreapta. In cazul in care preferi corpurile de iluminat cu soclu, atunci alege unele care dispun becurile pe aceeasi linie, astfel incat lumina sa fie uniforma pe toata suprafata oglinzii.
Aplicele si plafonierele se pot dovedi si ele foarte utile in iluminatul pentru baie, mai ales daca incaperea are peretii scunzi. Acestea ocupa putin spatiu si genereaza o lumina uniforma, fara prea multe umbre, astfel incat tu sa iti poti desfasura activitatile nu doar la oglinda, ci oriunde te-ai afla in baie.
Un alt spatiu de interes este cada. Un corp de iluminat pentru baie plasat deasupra cazii poate fi foarte eficient, dar poate inclusiv sa creeze o ambianta placuta pentru acele seri in care te relaxezi cu o baie de spuma. De aceea e indicat sa alegi o sursa de lumina cu intensitate reglabila, pentru a o putea ajusta in functie de activitatea pe care o desfasori aici.
Daca, in schimb, baia ta e prevazuta cu o cabina de dus in loc de cada, exista solutii de iluminat pentru baie, inclusiv in acest caz. Pentru cei carora nu le place sa faca dus intr-un spatiu prost luminat, se pot monta corpuri de iluminat pentru baie care sa fie adaptate cabinei de dus, care la randul ei poate fi realizata din sticla, astfel incat sa lase mai multa lumina sa patrunda inauntru.
Alege cu incredere din oferta noastra de corpuri de iluminat pentru baie!