Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide

Corp de Iluminat tip Pendul

  • Pagini:
  • 1
  • 2
45 produse gasite
  • Afisare:
  • afisare lista
  • afisare grid
Sorteaza: Nr. Produse:
  • Pagini:
  • 1
  • 2
Corp de Iluminat tip Pendul
produsele 1-24 din 45

Corpurile de iluminat tip pendul sunt folosite pentru iluminare generala, iluminarea unei zone specifice, dar si pentru iluminarea spatiului de lucru. Ele pot fi folosite pe hol, in zona scarilor (atunci cand e vorba de o casa cu etaj), in dining, in bucatarie, in dormitoare si in sufragerie. Ideale pentru a ilumina holuri inguste, pentru a evidentia fotografii, tablouri sau, pur si simplu, pentru a adauga un strop de sclipire unei sculpturi, corpurile de iluminat tip pendul ne pot oferi lumina necesara aproape oriunde in locuinta noastra.
Un corp de iluminat tip pendul poate fi foarte practic inclusiv atunci cand e montat deasupra blatului de bucatarie. Multumita dimensiunii sale reglabile, lumina poate fi concentrata asupra unui singur punct, sau mai dispersata pentru a ilumina intreaga suprafata a blatului de lucru.
Potrivite atat pentru peretii inalti, cat si pentru peretii mai scunzi, corpurile de iluminat tip pendul sunt adaptabile, intrucat pot fi reglate la orice inaltime, astfel incat sa creeze o ambianta placuta la interior. Nu doar atat, dar ele pot fi foarte utile pentru a da impresia de mai mult spatiu in incapere, intrucat permit luminii sa se reflecte de tavan, avand astfel un efect asupra modului in care e perceputa camera. Efectul de luminozitate sporita va mari incaperea.
Versatilitatea corpurilor de iluminat tip pendul este un alt beneficiu foarte important, deoarece ai la dispozitie o gama variata de stiluri din care sa alegi. Fie ca decorul interior reflecta un stil clasic, fie ca reflecta unul contemporan, intotdeauna vei putea gasi corpul de iluminat tip pendul care sa completeze incaperea.
Pentru a crea un efect si mai dramatic, poti folosi multiple corpuri de iluminat tip pendul in aceeasi incapere, mai ales daca sunt dispuse pe aceeasi directie, paralel cu peretele. Fie ca optezi pentru un design minimalist, industrial, art-deco sau contemporan, alege din gama noastra variata de corpuri de iluminat tip pendul.