Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide

Intreaba
un specialist
0372.725.725

Informatii produs

Descriere Corp iluminat stardal 150W HS-HI LYRA

Proiector stradal LYRA, sodiu HS-150W, corp aluminiu 238x525x207mm, IP 55, gri.

 

Specificatii tehnice

Caracteristici tehnice Corp iluminat stardal 150W HS-HI LYRA

Putere(W) 150W
Grad protectie IP55
UZ Exterior
Serie Lyra
Alimentare(V) 230V
Consum(W) 150W

Ai nevoie de ajutor?
Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de peste 21 de ani de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior.

Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre Corp iluminat stardal 150W HS-HI LYRA, in cel mai scurt timp posibil.

Scrie un review despre Corp iluminat stardal 150W HS-HI LYRA

Toate campurile sunt obligatorii
 
Acorda un rating 
Disclaimer
Echipa eMenatwork incearca sa mentina acuratetea informatiilor la produsul 'Corp iluminat stardal 150W HS-HI LYRA' dar uneori pot aparea mici inadvertente: (ex: specificatii tehnice diferite, informatii neactualizate despre pret si stoc, accesorii neincluse in pachetele standard). Fotografia produsului 'Corp iluminat stardal 150W HS-HI LYRA' are caracter general de ilustrare. Promotiile prezente in www.eMenatwork.ro sunt valabile in limita stocului disponibil. Va asiguram de intreaga noastra disponibilitate, in acordarea sprijinului pentru orice eventuale clarificari. Mentionati in corespondenta numele sau codul exact al produsului 'Corp iluminat stardal 150W HS-HI LYRA'
 
Metode de plata
 
Certificari eMenatwork