Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide

Intreaba
un specialist
0731039931

Informatii produs

Descriere Corp incastrat Grey Side iluminat fluorescent 2x36W

Corp incastrat Grey Side iluminat fluorescent 2x36W 2G11, dispersor lateral micro-perforat, regenerator de flux intern, Electronic, IP20, Tip 2.

Dispersor lateral micro-perforat, regenerator de flux intern.

Seria GREY Side:
Corpuri pentru iluminat direct-indirect cu montaj in orice tip de plafon fals cu structura ascunsa, gips-carton sau grile.
MONTAJ: incastrat fara suport. In fiecare corp se gasesc accesorii pentru prindere si reglaj pe structura portanta.
CORP: fabricat din otel vopsit in camp electrostatic, cu pulberi rezistente la radiatii UV dupa curatare si de-fosfatare. Culoare standard: alb.

REGENERATOR de flux luminos intern, din aluminiu profilat, vopsit in camp electrostatic, cu pulberi rezistente la radiatii UV dupa curatare si de-fosfatare. Culoare standard: alb.

CABLARE: standard la 230V 50Hz, conform IEC 598-1 EN 60598-1 CEI 34-21, amorsare cu starter sau balast electronic, port-lampi 2G11 din policarbonat.
Conductor rigid 0.75mm HT rezistent la 105 grade, conector tri-fazat cu prindere rapida fara surub pentru conductor de pana la 2.5mm2.
Fabricat conform normelor EN 60598-1 CEI 34-21 si a prevederilor directivelor B.T. 73/23 EC si 93/68 EC.

Tip 2: Balast electronic warm-start A2
Tip 3: Balast electronic warm-start dimabil A1
Tip 4: Balast electronic warm-start A2, inverter cu autonomie 1-2h


Avantaje:
- cresterea eficientei energetice prin echiparea cu balasturi electronice
- marirea rezistentei la radiatii de tip UV, prin vopsirea tablei de otel cu pulberi din epoxy polyester
- facilitarea montajului in panouri modulare (grosime intre 10-40 mm) prin dotarea cu sistem special de fixare
- alegerea stilului de iluminat:
- direct (datorita protectiilor din folie de plastic opal)
- indirect si mixt, in functie de necesitati.

Specificatii Tehnice :
Prin folosirea balasturilor electronice se asigura o mai buna performanta a lampilor, iar diferenta de pret dintre un balast clasic si unul electonic se amortizeaza in maxim 8 luni de functionare. Prelungirea cu aproape 3 ori a duratei de viata a surselor se atinge si datorita aprinderii instantanee (se elimina efectul de flicker al starterelor).
Cablare standard: IEC 598-1 EN 60598-1 CEI 34-21.
Versiuni disponibile: pentru orice tip de produs exista modele cu sistem de emergenta pentru o lampa.
Paleta cromatica: culoare alba.
Zone de utilizare: spatii deschise de lucru, birouri, incaperi comune, holuri, sali cu activitate intelectuala sau destinate odihnei, divertismentului, incaperi deosebite din punct de vedere arhitectural (cladiri monument de arhitectura, muzee, hoteluri de lux etc.), zone care necesita un iluminat de tip difuz, caracterizat printr-o concentratie redusa de energie in regiunea centrala a spectrului, cu un contrast confortabil intre lumina si umbra.

Zone de utilizare:
centre comerciale, magazine, showroom-uri, hipermarket-uri, spatii deschise de lucru colectiv, zone de call center, holuri si incaperi de trecere/asteptare in edificii publice, medii care necesita un iluminat confortabil.

Surse si Sisteme Optice:
Sistemul optic direct-indirect utilizeaza surse fluorescente compacte (2x36W)
Sistemul optic este dispus lateral si este fabricat din tabla de otel vopsita cu pulberi epoxy-poliester cu protectie UV.

Caracteristici

Protejat contra corpurilor solide mai mari de 12 mm

Ai nevoie de ajutor?
Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de peste 21 de ani de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior.

Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre Corp incastrat Grey Side iluminat fluorescent 2x36W, in cel mai scurt timp posibil.

Know how center

Ce inseamna casa la rosu

Daca iti doresti o casa proprie, la a carei constructie sa participi pana in cele mai mici detalii, poti...

Citeste mai mult

Scrie un review despre Corp incastrat Grey Side iluminat fluorescent 2x36W

Toate campurile sunt obligatorii
 
Acorda un rating 
Disclaimer
Echipa eMenatwork incearca sa mentina acuratetea informatiilor la produsul 'Corp incastrat Grey Side iluminat fluorescent 2x36W' dar uneori pot aparea mici inadvertente: (ex: specificatii tehnice diferite, informatii neactualizate despre pret si stoc, accesorii neincluse in pachetele standard). Fotografia produsului 'Corp incastrat Grey Side iluminat fluorescent 2x36W' are caracter general de ilustrare. Promotiile prezente in www.eMenatwork.ro sunt valabile in limita stocului disponibil. Va asiguram de intreaga noastra disponibilitate, in acordarea sprijinului pentru orice eventuale clarificari. Mentionati in corespondenta numele sau codul exact al produsului 'Corp incastrat Grey Side iluminat fluorescent 2x36W'