Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide

Corpuri cu montaj suspendat

  • Pagini:
  • 1
14 produse gasite
  • Afisare:
  • afisare lista
  • afisare grid
Sorteaza: Nr. Produse:
  • Pagini:
  • 1
Corpuri cu montaj suspendat
produsele 1-14 din 14

Corpurile de iluminat cu montaj suspendat sunt ideale pentru tavanele inalte si medii, deoarece nu doar creeaza atmosfera, dar si ofera mai multa lumina (intrucat aceasta se reflecta si in tavan), generand iluzia unei incaperi mai spatioase.
Existand intr-o mare varietate de designuri, materiale si configuratii, corpurile de iluminat cu montaj suspendat sunt ceea ce ai nevoie pentru a da locuintei sau spatiului comercial acel aer rafinat care transforma ambianta.

Designerii spun ca, pentru a adauga acea emfaza pe care o cauti, trebuie sa alegi un corp de iluminat care sa „participe” la incapere. Asadar, inainte sa il achizitionezi, masoara inaltimea peretelui de la podea la tavan, astfel incat sa iti dai seama cum va cadea lumina. Daca, spre exemplu, vrei sa montezi corpul de iluminat suspendat deasupra unei mese de dining, atunci masoara distanta de la tavan la masa.

O buna regula de baza pe care sa o urmezi este sa lasi cel putin 2 metri intre tavan si corpul de iluminat cu montaj suspendat. Daca, in schimb, alegi sa il montezi deasupra mesei, lasa cel putin 80 de centimetri distanta de la corpul de iluminat la tavan. Aceasta regula, insa, nu este batuta in cuie.

Frumusetea acestui stil de iluminat este ca, in functie de design si de structura incaperii, inaltimea corpului de iluminat poate varia. Daca acesta se afla mai aproape de tavan, atunci lumina va fi mai uniforma, cu mai putine umbre. In schimb, daca se afla la mai mare departare de tavan, lumina va fi perceputa ca fiind mai concentrata. Nu doar atat, dar in functie de tipul de corp de iluminat, acesta poate sa creeze atmosfera sau sa focalizeze lumina pe ceva specific.

Oricare ar fi tipul de cladire pentru care il alegi, inaltimea la care vrei sa instalezi eclerajul sau designul preferat, opteaza pentru corpurile de iluminat cu design suspendat din portofoliul eMenatwork si nu vei regreta!