Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide

Corpuri si Surse de Iluminat

187 produse gasite
  • Afisare:
  • afisare lista
  • afisare grid
Sorteaza: Nr. Produse:
Corpuri si Surse de Iluminat
produsele 25-48 din 187

Pentru spatii deosebite, acorda atentie sporita unor corpuri de iluminat cu design atractiv, care sa puna in evidenta incaperea si sa completeze ambientul.
Suntem inconjurati de lumina, de la corpuri de iluminat cu lumina artificiala de acasa sau de la birou, de la ecranul calculatorului si al telefonului, pana la iluminatul public, toate astea pentru a ne facilita existenta si activitatile zilnice. Nevoia de lumina a contribuit la dezvoltarea tehnologiei, in prezent avem o multime de alternative de surse de iluminat: banda LED, spoturi, plafoniere, proiectoare sau corpuri cu montaj suspendat, sunt doar cateva solutii pe care le avem la dispozitie. Un iluminat corect al spatiului contribuie la crearea unui ambient placut, implicit a unei experiente extraordinare. Pentru iluminatul de acasa, comercial sau de exterior, avem corpuri de iluminat cu intrebuintare specifica, cu grad mare de protectie, rezistenta la socuri si temperaturi inalte. Ne place sa ne bucuram de atmosfera creata de un corp de iluminat deosebit din sufragerie, de lumina clara de la locul de munca sau de aleea din parc frumos si intim iluminata, motiv pentru care lumina face parte din viata noastra la orice pas.