Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide

Intreaba
un specialist
0372.725.725

Informatii produs

Descriere Covor PVC omogen TARKETT conductiv IQ TORO Negru 103

Folosind pardoseala din covor PVC de la Tarkett, vei da o nota aparte incaperii unde iti desfasori activitatea, bucurandu-te de impactul vizual deosebit pe care il ofera spatiului. Vei remarca cat de bine se incadreaza cu elementele de design specifice domeniului tau de actvitate, asigurandu-ti o suprafata neteda chiar si dupa 10 ani de utilizare zilnica de sute de persoane.


Covor PVC omogen IQ TORO de culoare neagra este o podea antistatica, ce ofera conductivitate stabila si de incredere, fiind totodata un produs estetic. Se foloseste in spatiile tehnice, unde este necesara descarcarea curentului electric la impamantare: camere server, sali operatie, sali radiologie, spatiile din industria electronica si high-tech.


Caracteristici:


     ✅ covor pvc IQ TORO, produs cu proprietati conductive


     ✅ cordon de sudura multicolor pentru o finisare perfecta


     ✅ usor de intretinut


     ✅ 100% reciclabil, contine 26% compusi reciclati


Cum se monteaza:


Montarea covorului PVC se recomanda a fi realizata de echipe de montaj profesioniste, intrucat este o solutie complexa. La cerere, va putem oferi contra-cost si montaj pentru covor PVC.


Fiind armonizata cu alte game compacte, acest covor pvc static-disipativa şi conductiv ofera o solutie flexibila de inalta performanta pentru mediile sensibile, cum ar fi: zonele operative, camerele pentru computere si pentru siguranta produselor electronice. Intr-o gama atractiva de modele nedirectionate, acest covor pvc beneficiaza de o montare usoara, un cost redus de intretinere si o rezistenta remarcabila.


Nota comerciala: Pentru achizitionarea acestui produs, comanda se realizeaza in cantitate multiplu de 2 mp. 

 

Specificatii tehnice

Dimensiuni produs Covor PVC omogen TARKETT conductiv IQ TORO Negru 103

Grosime(mm) 2mm
Latime rola(mm) 2000mm
Greutate bruta(Kg) 3Kg

Caracteristici tehnice Covor PVC omogen TARKETT conductiv IQ TORO Negru 103

Tip produs Covor PVC
Mod de prezentare Role
Tip covor PVC Conductiv; Omogen
Clasa trafic 34/43 Trafic comercial intens
Colectie IQ TORO
Rezistenta la bacterii si microbi nu favorizeaza cresterea microorganismelor
Ton culoare negru
Rezistenta electrica R ≤ 10

Ai nevoie de ajutor?
Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de peste 21 de ani de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior.

Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre Covor PVC omogen TARKETT conductiv IQ TORO Negru 103, in cel mai scurt timp posibil.

2 2.5
SC Alexa Consult srl Cluj 17 Ianuarie 2020

Buna ziua,
Rog oferta pt mat + manopera montat covor antistatic, conductiv pt o sala de radiologie, cca 60mp. Locatia Piatra Neamt.
De care pamantare este nevoie?

Ing.Hermann T. A.

eMenatwork.ro 24 Aprilie 2020

Buna ziua, Hermann T.
Am primit solicitarea ta si revenim in scurt timp cu un raspuns pe e-mail. Iti multumim!

Scrie un review despre Covor PVC omogen TARKETT conductiv IQ TORO Negru 103

Toate campurile sunt obligatorii
 
Acorda un rating 
Disclaimer
Echipa eMenatwork incearca sa mentina acuratetea informatiilor la produsul 'Covor PVC omogen TARKETT conductiv IQ TORO Negru 103' dar uneori pot aparea mici inadvertente: (ex: specificatii tehnice diferite, informatii neactualizate despre pret si stoc, accesorii neincluse in pachetele standard). Fotografia produsului 'Covor PVC omogen TARKETT conductiv IQ TORO Negru 103' are caracter general de ilustrare. Promotiile prezente in www.eMenatwork.ro sunt valabile in limita stocului disponibil. Va asiguram de intreaga noastra disponibilitate, in acordarea sprijinului pentru orice eventuale clarificari. Mentionati in corespondenta numele sau codul exact al produsului 'Covor PVC omogen TARKETT conductiv IQ TORO Negru 103'

Produse similare

 
 
Metode de plata
 
Certificari eMenatwork