Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide

    Cuier dublu pentru baie Omega

    COD: BEM-104405202
    Acest produs nu mai poate fi achizitionat

Intreaba
un specialist
0372.725.725

Informatii produs

Descriere Cuier dublu pentru baie Omega

Caracteristici tehnice:


- latime: 120 mm


- inaltime: 55 mm


- adancime: 50 mm


- material: alama


- finisaj: crom

 

Specificatii tehnice

Caracteristici tehnice Cuier dublu pentru baie Omega

Serie Omega
Tip material Alama
Finisaj Crom

Dimensiuni produs Cuier dublu pentru baie Omega

Latime(mm) 120mm
Inaltime(mm) 55mm

Ai nevoie de ajutor?
Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de peste 21 de ani de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior.

Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre Cuier dublu pentru baie Omega, in cel mai scurt timp posibil.

Scrie un review despre Cuier dublu pentru baie Omega

Toate campurile sunt obligatorii
 
Acorda un rating 
Disclaimer
Echipa eMenatwork incearca sa mentina acuratetea informatiilor la produsul 'Cuier dublu pentru baie Omega' dar uneori pot aparea mici inadvertente: (ex: specificatii tehnice diferite, informatii neactualizate despre pret si stoc, accesorii neincluse in pachetele standard). Fotografia produsului 'Cuier dublu pentru baie Omega' are caracter general de ilustrare. Promotiile prezente in www.eMenatwork.ro sunt valabile in limita stocului disponibil. Va asiguram de intreaga noastra disponibilitate, in acordarea sprijinului pentru orice eventuale clarificari. Mentionati in corespondenta numele sau codul exact al produsului 'Cuier dublu pentru baie Omega'
 
Metode de plata
 
Certificari eMenatwork