Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide

Intreaba
un specialist
0372.725.725

Informatii produs

Descriere Cuier pentru baie Omega

Caracteristici tehnice:


- latime: 270 mm


- inaltime: 25 mm


- adancime: 40 mm


- material: alama


- finisaj: crom

 

Specificatii tehnice

Caracteristici tehnice Cuier pentru baie Omega

Serie Omega
Tip material Alama
Finisaj Crom

Dimensiuni produs Cuier pentru baie Omega

Latime(mm) 270mm
Inaltime(mm) 25mm

Ai nevoie de ajutor?
Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de peste 21 de ani de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior.

Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre Cuier pentru baie Omega, in cel mai scurt timp posibil.

Scrie un review despre Cuier pentru baie Omega

Toate campurile sunt obligatorii
 
Acorda un rating 
Disclaimer
Echipa eMenatwork incearca sa mentina acuratetea informatiilor la produsul 'Cuier pentru baie Omega' dar uneori pot aparea mici inadvertente: (ex: specificatii tehnice diferite, informatii neactualizate despre pret si stoc, accesorii neincluse in pachetele standard). Fotografia produsului 'Cuier pentru baie Omega' are caracter general de ilustrare. Promotiile prezente in www.eMenatwork.ro sunt valabile in limita stocului disponibil. Va asiguram de intreaga noastra disponibilitate, in acordarea sprijinului pentru orice eventuale clarificari. Mentionati in corespondenta numele sau codul exact al produsului 'Cuier pentru baie Omega'