Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide

Cum cumpar

Alegerea produselor

Alegerea produselor se face folosind meniul orizontal sau cu ajutorul filtrelor definite pentru fiecare categorie de produse.


Filtre

Utilizand “Filtre” puteti defini criterii de selectie folosind filtrele disponibile, pentru a facilita cautarea in lista de produse existente. Pentru a aplica filtrele respective, acestea trebuie selectate, prin bifare, din lista "Selecteaza filtrele dorite". Daca doriti eliminarea tuturor filtrelor active, apasati "Reseteaza toate filtrele".

 

 Cumparare

In momentul in care ati gasit produsul dorit, il puteti adauga in cosul de cumparaturi folosind butonul:

In cazul in care produsul dorit nu este pe stoc puteti sa setati alerta stoc.


Alerta stoc

Utilizand “alerta stoc” puteti fi notificat printr-un e-mail atunci cand produsul respectiv se afla pe stoc. Introduceti adresa dumneavoastra de e-mail, iar apoi apasati butonul “trimite”.

 


Alte informatii:

 

Alerta pret

Utilizand “alerta pret” puteti fi notificat print-un e-mail atunci cand valoarea unui produs atinge pretul dorit. Introduceti adresa dumneavoastra de e-mail si pragul pretului pentru produsul respectiv, apoi apasati butonul “trimite”.

 

 

Transport

Apasati butonul "Afiseaza costurile de transport" pentru a vizualiza costurile transportului pentru Bucuresti sau national. Clik pe "Inchide costurile de transport" pentru a ascunde afisarea costurilor transportului.Cosul de cumparaturi

 

La adaugarea unui produs, in coltul din dreapta sus al paginii se va deschide lista cu produsele ce se afla in cosul dumneavoastra de cumparaturi.

Pentru a putea vedea ce se afla in cos, atunci cand acesta este inchis, mergeti cu mouse-ul peste zona de cos:

 

 

 

Finalizare comanda

Pentru a merge in pagina de finalizare comanda, dati click pe cosul de produse sau pe butonul de finalizare comanda din interiorul listei:

 

 

Sunteti deja client

Daca sunteti deja client, introduceti adresa de email si parola si dati click pe butonul de autentificare. Astfel se vor incarca informatiile necesare finalizarii comenzii, prepopulate cu datele dumneavoastra, salvate anterior. Daca toate campurile au fost completate corect pentru a trimite comanda, dati click pe butonul "trimite comanda".

 

 

 

Client nou

 

In cazul in care sunteti client nou aveti posibilitatea fie de a alege "Sunt client nou", fie de a va autentifica prin unul din conturile dvs de Facebook, Google sau Yahoo. Dupa alegerea unei variante, vor aparea campurile cu informatiile necesare finalizarii comenzii, pe care va trebui sa le completati.

 

Daca toate campurile au fost completate corect pentru a trimite comanda, dati click pe butonul "trimite comanda"