Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide

Cum platesc

Plata in numerar

 Plata cu numerar se face in lei, integral, la livrare sau la ridicarea produselor de la sediul Insula Energiei S.R.L. din Oras Popesti-Leordeni, jud. Ilfov, Sos. de Centura nr. 103. Valoarea produselor este cea din momentul confirmarii telefonice a comenzii. In cazul livrarii produselor de catre curier, plata se va face catre comisionarul care efectueaza livrarea.  

  

Plata folosind cardul la ridicarea produselor din showroom

 La ridicarea produselor de la sediul Insula Energiei S.R.L. din Popesti-Leordeni, jud. Ilfov, Sos. de Centura nr. 103. Valoarea produselor este cea din momentul confirmarii telefonice a comenzii. 

 

Plata online folosind cardul

 Folosind ca metoda de plata card-ul bancar de credit/debit comanda dumneavoastra va fi procesata imediat, iar in cazul in care livrarea se face cu un curier, costul de transport va fi mai mic prin eliminarea costului de ramburs.

 S.C. INSULA ENERGIEI S.R.L. accepta urmatoarele carduri de credit/debit: Visa, Visa Electron, Mastercard/Eurocard, Maestro, inclusiv cardurile virtuale Visa sau MasterCard. Procesatorul de plati online este Credit Europe Bank SA, http://www.crediteuropebank.ro/

 Pentru plata online, cu cardul de credit/debit este necesar sa completati un formular cu datele despre acesta (numarul cardului dumneavoastra, data de expirare a cardului (luna si anul), codul CVVC2/CVC2 si sa selectati tipul cardului, apoi sa apasati butonul “Submit”). Daca tranzactia prin card a fost reusita, urmatorul ecran va ofera informatiile relevante pentru comanda. In vederea eliminarii riscului ca datele dumneavoastra sa intre in posesia si sa fie folosite abuziv de terte persoane:   S.C. INSULA ENERGIEI S.R.L. si Credit Europe Bank SA garanteaza securitatea sistemelor informatice. 

  Informatiile privind datele cardului bancar (numar de card, data expirarii etc.) nu sunt transferate sau stocate, la nici un moment de timp, pe serverele S.C. INSULA ENERGIEI S.R.L. sau pe serverele Credit Europe Bank SA.

  In cazul sistemului 3D Secure pentru plata cu carduri Visa sau MasterCard, datele legate de cardul dumneavoastra, sunt introduse direct in sistemele Visa sau MasterCard, iar in cazul in care cardul dumneavoastra a fost emis de catre o banca certificata in sistemul 3D Secure, autorizarea tranzactiei se face doar dupa autentificarea dumneavoastra in acest sistem - introducerea unui cod/parola secreta stiuta numai de dumneavoastra, similar codului PIN la tranzactiile de la ATM. 

 

Ordin de plata

 Plata prin Ordin de plata se face doar in baza facturii proforme emise de eMenatwork.ro, in urma confirmarii telefonice a comenzii cu un consultant de vanzari.

 Livrarea marfii se face dupa confirmarea platii, in contul de mai jos, a proformei emise.
Nume firma: Insula Energiei S.R.L.

Cont lei: IBAN RO40 FNNB 0014 0295 3605 RO01, CREDIT EUROPE BANK, Sucursala MILITARI 

             IBAN RO27 TREZ 4215 069X XX01 0187, Trezoreria Ilfov

 

Cod unic inregistrare: RO23522054