eMenatwork foloseste cookies pentru a tine minte faptul ca v-ati logat pe site si pentru a va putea stoca produsele in cosul de cumparaturi. De asemenea acestea vor colecta statistici anonime, pentru a va oferi si livra functii avansate si continut personalizat de marketing.
Pentru a va putea bucura de intreaga experienta ca vizitator eMenatwork este necesar sa fiti de acord cu procesatori de date.
luni - vineri orele 9-17 Contact

Cum returnezi

Bucura-te de cumparaturi avantajoase si ai 14 zile la dispozitie sa returnezi produsele. Fie le inlocuim cu alt model, fie iti primesti banii inapoi. Nimic mai simplu.

Produsele achizitionate la distanta
Produsele achizitionate la distanta (comanda online) se pot returna conform O.G. 130/2000.

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. Incheierea contractului are loc in momentul emiterii facturii fiscale si nu la lansarea comenzii sau emiterea confirmarii automate de primire a acestei comenzi. 

Costurile cu returnarea produsului sunt suportate de catre client. Returnarea produselor se face folosind acelasi serviciu de transport in termen de 5 zile de la denuntarea contractului. S.C. Insula Energiei S.R.L. va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului. Suma inapoiata, cat si conditiile de returnare, nu includ preturile de transport.

Produsele se vor returna in ambalajul original, in stare perfecta, impreuna cu toate accesoriile si documentele de achizitie in original; in situatia in care aceste conditii nu sunt respectate, returul nu va fi acceptat. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri etc.

Produsele primite defecte
In eventualitatea in care produsul achizitionat este nefunctional sau prezinta vicii de fabricatie, acesta va fi inlocuit cu un produs functional, cu conditia notificarii in scris a S.C. Insula Energiei S.R.L. sau prezentarea la sediul societatii cu produsul respectiv in termen de 48 de ore de la primirea produsului.

Conditii generale de returnare
Produsele care nu indeplinesc specificatiile de pe site in momentul trimiterii comenzii pot fi returnate fara implicarea de costuri suplimentare din partea clientului, cu conditia trimiterii unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Clientul poate solicita returnarea valorii produsului sau inlocuirea acestuia cu unul conform in cazul in care S.C. Insula Energiei S.R.L. dispune de aceasta posibilitate.

 

Acceseaza produsele in functie de producator

Know-How Center

Idei. Sfaturi. Recomandari utile.