Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide

    Decor Aurea Lola3 25x50 cm

    COD: LATI0038
    Acest produs nu mai poate fi achizitionat

Intreaba
un specialist
0372.725.725

Informatii produs

Descriere Decor Aurea Lola3 25x50 cm

Decor Aurea Lola3 25x50 cm


Caracteristici:


- decorul complet se formeaza din 3 piese componente.


- dimensiune placa: 25x50 cm


- 6 bucati/cutie


- 1 cutie = 13kg


Produsul se vinde la set. 


 


Gresie Faianta Gresie bucatarie Gresie de exterior Gresie de interior Gresie baie Faianta bucatarie Faianta baie Gresie living Gresie rustica 

 

Specificatii tehnice

Caracteristici Tehnice Decor Aurea Lola3 25x50 cm

Serie AUREA
Tip ceramica Decor
Culoare placa Multicolor

Ai nevoie de ajutor?
Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de peste 21 de ani de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior.

Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre Decor Aurea Lola3 25x50 cm, in cel mai scurt timp posibil.

Scrie un review despre Decor Aurea Lola3 25x50 cm

Toate campurile sunt obligatorii
 
Acorda un rating 
Disclaimer
Echipa eMenatwork incearca sa mentina acuratetea informatiilor la produsul 'Decor Aurea Lola3 25x50 cm' dar uneori pot aparea mici inadvertente: (ex: specificatii tehnice diferite, informatii neactualizate despre pret si stoc, accesorii neincluse in pachetele standard). Fotografia produsului 'Decor Aurea Lola3 25x50 cm' are caracter general de ilustrare. Promotiile prezente in www.eMenatwork.ro sunt valabile in limita stocului disponibil. Va asiguram de intreaga noastra disponibilitate, in acordarea sprijinului pentru orice eventuale clarificari. Mentionati in corespondenta numele sau codul exact al produsului 'Decor Aurea Lola3 25x50 cm'

Recomandari

 
Metode de plata
 
Certificari eMenatwork