Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide
Brauri

Intreaba
un specialist
0372.725.725

Informatii produs

Descriere Decor Tresor List Fiori Rosa 1/2 5.5x76 cm

Decor 5.5x76 cm Tresor List Fiori Rosa, Armonie by Arte Casa


Daca iti doresti o baie decorata in tonuri de eleganta, care sa te apropie cu gandul de linistea unei discrete gradini inflorite? Colectia Tresor este alegerea perfecta. Beneficiind de calitatea ceramicii si inspiratia designerilor italieni, faianta se dezvaluie privitorului in culori optimiste de alb si roz completate de tonuri gri, iar gresia in note retinute de gri-cenusiu, fiind accentuate de un superb decor floral raspandit ici-colo, fara graba.


Caracteristici:


- decor list floral in nuante de roz,


- decor lucios, glazurat


- dimensiuni 5.5x76 cm


- 1 set este compus din doua bucati


- produsul se vinde numai la set de doua bucati


- pret/bucata


 Gresie . Faianta . Gresie bucatarie . Gresie de exterior . Gresie de interior . Gresie baie . Faianta bucatarie . Faianta baie . Gresie living . Gresie rustica

 

Specificatii tehnice

Caracteristici Tehnice Decor Tresor List Fiori Rosa 1/2 5.5x76 cm

Serie Tresor
Tip ceramica Decor
Culoare placa Roz
Dimensiune placa(cm) 5.5x76cm
Tip placa Lucioasa

Ai nevoie de ajutor?
Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de peste 21 de ani de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior.

Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre Decor Tresor List Fiori Rosa 1/2 5.5x76 cm, in cel mai scurt timp posibil.

Know how center

Casa la rosu: Ce inseamna si care sunt etapele constructiei?

Daca iti doresti o casa proprie, la a carei constructie sa participi pana in cele mai mici detalii, poti...

Citeste mai mult

Scrie un review despre Decor Tresor List Fiori Rosa 1/2 5.5x76 cm

Toate campurile sunt obligatorii
 
Acorda un rating 
Disclaimer
Echipa eMenatwork incearca sa mentina acuratetea informatiilor la produsul 'Decor Tresor List Fiori Rosa 1/2 5.5x76 cm' dar uneori pot aparea mici inadvertente: (ex: specificatii tehnice diferite, informatii neactualizate despre pret si stoc, accesorii neincluse in pachetele standard). Fotografia produsului 'Decor Tresor List Fiori Rosa 1/2 5.5x76 cm' are caracter general de ilustrare. Promotiile prezente in www.eMenatwork.ro sunt valabile in limita stocului disponibil. Va asiguram de intreaga noastra disponibilitate, in acordarea sprijinului pentru orice eventuale clarificari. Mentionati in corespondenta numele sau codul exact al produsului 'Decor Tresor List Fiori Rosa 1/2 5.5x76 cm'