eMenatwork foloseste cookies pentru a tine minte faptul ca v-ati logat pe site si pentru a va putea stoca produsele in cosul de cumparaturi. De asemenea acestea vor colecta statistici anonime, pentru a va oferi si livra functii avansate si continut personalizat de marketing.
Pentru a va putea bucura de intreaga experienta ca vizitator eMenatwork este necesar sa fiti de acord cu procesatori de date.
luni - vineri orele 9-17 Contact

Despre Noi

 

Activ din 1994, Grupul Menatwork este un important producator, distribuitor si montator de materiale pentru constructii, finisaje si amenajari de interior si exterior, pentru proiecte rezidentiale, industriale, comerciale sau Do-It-Yourself. 

Dupa 27 de ani de activitate in care Grupul a experimentat perioade de tranzitii, fuziuni, provocari si schimbari, azi si-a definit identitatea in piata materialelor de constructii.

Menatwork este in prezent unul dintre principalele grupuri de constructii si dezvoltare de proiecte pe piata din Romania, care ofera solutii profesionale complete, de la furnizare de materiale de constructii, consultanta pana la expertiza tehnica si montaj. Reuneste 4 firme de productie si 4 de comert, specializate in domeniul amenajarilor si finisajelor de interior si exterior, instalatiilor electrice, aparatelor si sistemelor de iluminat si sistemelor de ventilatie-climatizare.

Polul industrial si functional este la Bucuresti, iar filialele comerciale functioneaza in Constanta, Cluj Napoca si Craiova. Peste 350 de angajati permanent informati despre cele mai noi tendinte in domeniul materialelor de constructii si a finisajelor, formeaza o echipa solida si specializata tehnic si comercial.

Prin intermediul magazinului online www.eMenatwork.ro, ne prezentam paleta de produse si servicii pentru proiecte dedicate persoanelor fizice si juridice.

In baza unei experiente de peste 2 decenii de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajarilor si finisajelor pentru interior si exterior, suntem pregatiti sa oferim sprijinul prin consiliere si consultanta, logistica si produse de calitate. Peste 10.000 de repere intregesc gamele produse de noi si comercializate de la producatori de incredere din Romania, Italia, Suedia, Cehia, etc.

De-a lungul anilor, Grupul Menatwork s-a implicat si in actiuni de CSR (Corporate Social Responsibility), prin Asociatia Menatwork care sprijina cazuri sociale speciale sau este parte din activitati in sport, mediu, educatie.

La eMenatwork gasesti intotdeauna sfaturi de calitate venite de la specialisti cu peste 27 de ani de experienta in domeniul casa si gradina.

Acceseaza produsele in functie de producator

Know-How Center

Idei. Sfaturi. Recomandari utile.