Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide

  DIBLU CU SURUB 6X60 CAP LARG 200BUC/CUT

  COD: DIB0190
   PRET PROMOTIONAL
   PROMOTIE TRANSPORT
   INCLUDE CADOU
    Afiseaza costurile de transport
  Transport Bucuresti: 14.46 lei
  Transport national: 14.46 lei
  50.93

  Lei / cut - TVA inclus

  Cat ai nevoie?
  / cut

  ADAUGA IN COS

  Produsul poate fi comandat doar la ( 1 = 1 cut )

  Doar 8,49 lei pe luna, cu Card Avantaj vezi detalii

Intreaba
un specialist
0372.725.725

Informatii produs


Ai nevoie de ajutor?
Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de peste 21 de ani de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior.

Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre DIBLU CU SURUB 6X60 CAP LARG 200BUC/CUT, in cel mai scurt timp posibil.

Scrie un review despre DIBLU CU SURUB 6X60 CAP LARG 200BUC/CUT

Toate campurile sunt obligatorii
 
Acorda un rating 
Disclaimer
Echipa eMenatwork incearca sa mentina acuratetea informatiilor la produsul 'DIBLU CU SURUB 6X60 CAP LARG 200BUC/CUT' dar uneori pot aparea mici inadvertente: (ex: specificatii tehnice diferite, informatii neactualizate despre pret si stoc, accesorii neincluse in pachetele standard). Fotografia produsului 'DIBLU CU SURUB 6X60 CAP LARG 200BUC/CUT' are caracter general de ilustrare. Promotiile prezente in www.eMenatwork.ro sunt valabile in limita stocului disponibil. Va asiguram de intreaga noastra disponibilitate, in acordarea sprijinului pentru orice eventuale clarificari. Mentionati in corespondenta numele sau codul exact al produsului 'DIBLU CU SURUB 6X60 CAP LARG 200BUC/CUT'
 
Metode de plata
 
Certificari eMenatwork