Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide

Dibluri, suruburi, benzi

  • Pagini:
  • 1
11 produse gasite
  • Afisare:
  • afisare lista
  • afisare grid
Sorteaza: Nr. Produse:
  • Pagini:
  • 1
Dibluri, suruburi, benzi
produsele 1-11 din 11

Vrei sa te bucuri de durabilitatea proiectelor tale de constructii? Atunci esti in locul potrivit, pentru ca eMenatwork iti pune la dispozitie o gama completa de elemente de fixare si asamblare reprezentata de cele mai variate modele de dibluri, suruburi si benzi. Aceste elemente sunt concepute atat pentru domeniul constructiilor, in montarea sistemelor de gips-carton, cat si pentru operatiuni de asamblare si feronerie. Montarea placilor de gips-carton este utila pentru cele mai variate proiecte de amenajare, iar diblurile, suruburile si benzile sunt accesorii suplimentare care nu trebuie sa-ti lipseasca.

Verifica selectia noastra de dibluri, suruburi si benzi si adauga in cos accesoriile potrivite nevoilor tale de amenajare. Realizate din materiale calitative si durabile, aceste elemente pot fi achizitionate din magazinul nostru online la cele mai avantajoase preturi de pe piata. Fie ca esti in cautarea unui surub autofiletant, surub autoforant, surub autoperforant, a unui diblu universal sau unei benzi din fibra de sticla, le vei gasi pe toate disponibile in lista de pe site.

Indiferent de modelul placilor de gips-carton sau de piesele de mobilier pe care trebuie sa le asamblezi, aceste suruburi, dibluri si benzi afisate pe eMenatwork vor fi accesoriile ideale ce te vor ajuta sa duci la bun final procesele de montare si de amenajare. Chiar daca montajele sunt executate diferit in functie de material, in magazinul nostru online vei gasi orice surub, diblu sau banda potrivite pentru nevoile tale.

Profita de ofertele noastre avantajoase la dibluri si suruburi disponibile la pungi de 500 de bucati, mai mult decat suficiente pentru montarea oricaror sisteme de gips-carton sau piese de mobilier. De asemenea, benzile din fibra de sticla au calitati superioare si sunt ideale pentru realizarea imbinarilor dintre placile de gips-carton. Opteaza si tu pentru gama variata de suruburi, dibluri si benzi disponibila pe eMenatwork si cu siguranta vei obtine proiecte durabile!