Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide

Intreaba
un specialist
0372.725.725

Informatii produs

Descriere Distantier pentru rosturi la placari din piatra 1 mm

Distantieri pentru rosturi la placari din piatra 1 mm sunt special concepute pentru granit, piatra si marmura. Permite sa lucram intre 16 si 30 mm. Mai rezistent decat capul obisnuit pentru a regla formate grele. Intre 16 si 19 mm, folositi distantierul impreună cu baza speciala pentru pana pentru a asigura strangerea.


Utilizati aceeasi pana ca pentru distantierul din ceramica.


Produsul se achizitioneaza doar la punga (80 buc).


Ai nevoie de ajutor?
Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de peste 21 de ani de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior.

Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre Distantier pentru rosturi la placari din piatra 1 mm, in cel mai scurt timp posibil.

Know how center

Casa la rosu: Ce inseamna si care sunt etapele constructiei?

Daca iti doresti o casa proprie, la a carei constructie sa participi pana in cele mai mici detalii, poti...

Citeste mai mult

Scrie un review despre Distantier pentru rosturi la placari din piatra 1 mm

Toate campurile sunt obligatorii
 
Acorda un rating 
Disclaimer
Echipa eMenatwork incearca sa mentina acuratetea informatiilor la produsul 'Distantier pentru rosturi la placari din piatra 1 mm' dar uneori pot aparea mici inadvertente: (ex: specificatii tehnice diferite, informatii neactualizate despre pret si stoc, accesorii neincluse in pachetele standard). Fotografia produsului 'Distantier pentru rosturi la placari din piatra 1 mm' are caracter general de ilustrare. Promotiile prezente in www.eMenatwork.ro sunt valabile in limita stocului disponibil. Va asiguram de intreaga noastra disponibilitate, in acordarea sprijinului pentru orice eventuale clarificari. Mentionati in corespondenta numele sau codul exact al produsului 'Distantier pentru rosturi la placari din piatra 1 mm'
 
Metode de plata
 
Certificari eMenatwork