Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide

Intreaba
un specialist
0372.725.725

Informatii produs

Descriere Distantieri pentru rosturi la placari ceramice 0.5 mm

Distantieri pentru gresie si faianta de 0,5mm sunt confectionati din material de inalta calitate, ceea ce permit traverselor sa fie foarte rezistente la tractiune, astfel incat piesele din ceramica sa fie reglate rapid si eficient. Se realizeaza astfel o mai buna instalare a placilor si o indepartare a clipsurilor mai usoara datorita noului design. Astfel, placile nu vor fi deteriorate.


Traversele au taieturi laterale (brevetate), care permit sa fie scoase cu usurinta, doar cu o lovitura laterala in directia imbinarii, cand lucrarea este terminata (setarea mortarului).


Noul produs complementar pentru sistemul de nivelare face instalarea placilor mai usoara si mai precisa atunci cand vine vorba de unghiul de 90 ° in colturi, proiectii, linii etc. In plus, noul suport de nivelare imbunatateste rezultatele finale. Puteti suprapune doua piese daca aveti doua colturi aproape una de alta.


Disantierul pentru nivelarea placilor ceramice are goluri spatioase pentru a facilita plasarea clemelor.
Piesa de grosime a fost creata pentru protectia placilor. Cand o folositi, trebuie sa adaugati 4 mm la grosimea placii fata de cleste.


Produsul se achizitioneaza doar la punga (100 buc).


Ai nevoie de ajutor?
Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de peste 21 de ani de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior.

Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre Distantieri pentru rosturi la placari ceramice 0.5 mm, in cel mai scurt timp posibil.

Know how center

Casa la rosu: Ce inseamna si care sunt etapele constructiei?

Daca iti doresti o casa proprie, la a carei constructie sa participi pana in cele mai mici detalii, poti...

Citeste mai mult

Scrie un review despre Distantieri pentru rosturi la placari ceramice 0.5 mm

Toate campurile sunt obligatorii
 
Acorda un rating 
Disclaimer
Echipa eMenatwork incearca sa mentina acuratetea informatiilor la produsul 'Distantieri pentru rosturi la placari ceramice 0.5 mm' dar uneori pot aparea mici inadvertente: (ex: specificatii tehnice diferite, informatii neactualizate despre pret si stoc, accesorii neincluse in pachetele standard). Fotografia produsului 'Distantieri pentru rosturi la placari ceramice 0.5 mm' are caracter general de ilustrare. Promotiile prezente in www.eMenatwork.ro sunt valabile in limita stocului disponibil. Va asiguram de intreaga noastra disponibilitate, in acordarea sprijinului pentru orice eventuale clarificari. Mentionati in corespondenta numele sau codul exact al produsului 'Distantieri pentru rosturi la placari ceramice 0.5 mm'
 
Metode de plata
 
Certificari eMenatwork