Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide

Destinatia dorita

domeniu
domeniu
domeniu

Romania are un potential ridicat pentru productia de legume in camp, fapt datorat in principal fertilitatii naturale ridicate a solurilor si a diversitatii climei.

In afara de conditiile pedoclimatice favorabile pentru productia de fructe si legume, Romania inca nu dispune in agricultura de exigentele si facilitatile tehnice caracteristice economiei de piata.

In Romania horticultura constituie o activitate traditionala, de mare importanta economica, dezvoltata in decurs de secole, ca rezultat al conditiilor naturale favorabile pe care le gaseste, mai ales in zonele sud, sud-est, vest, Moldova, Dobrogea si centrul Transilvaniei.

Fertilitatea naturala a solurilor, diversitatea climei, precum si priceperea cultivatorilor, au fost factorii principali care au contribuit ca Romania sa aiba un potential ridicat pentru productia horticola.

Cumpara din

Ai nevoie de ajutor?
Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de peste 21 de ani de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior.
Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre Agricol, in cel mai scurt timp posibil.