Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide

Destinatia dorita

domeniu
domeniu
domeniu

Construirea cladirilor moderne de birouri, centrelor office, spatiilor de birouri de tip all-inclusive sau a parcurilor logistice se traduce in avantaje cu mari posibilitati de exprimare arhitecturala atat la interiorul, cat si la exteriorul obiectivului construit.


Conceptele care definesc aceste spatii sunt inedite, deschiderile mult mai ample comparativ cu sistemele traditionale, zonele de lucru generos compartimentate, iar salile de meeting si conferinta dotate cu tehnologii de ultima ora, prezinta facilitati multi-functionale pentru excelenta activitatilor corporatiste.


Dezvoltatorii imobiliari, constructorii, arhitectii, proiectantii, dar si toti ceilalti profesionisti din domeniul imobiliar sunt tot mai interesati de ultimele tehnologii in materie de constructii, eficienta energetica sau controlul luminii naturale si al insoririi, cele mai performante sisteme de incalzire sau recuperare a caldurii, echipamente de ventilatie, climatizare si tratare a aerului, gradul de hidroizolare, dar si de izolare termica si fonica, rezistenta anti-seismica, comportamentul la incendiu, protectia la zgomot, proprietati acustice.


Societatea Menatwork Est Prefabricate este specializata sa comercializeze game complete de materiale pentru constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior, echipamente pentru instalatii electrice si termice, pentru a satisface si cele mai diverse exigente ale constructiilor de birouri.

Cumpara din

Ai nevoie de ajutor?
Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de peste 21 de ani de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior.
Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre Birouri, in cel mai scurt timp posibil.