Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide

Destinatia dorita

domeniu
domeniu
domeniu

Dincolo de aspectul estetic, cladirile comerciale sunt obiective complexe a caror realizare necesita conjugarea perfecta a cat mai multor discipline tehnice, dar si respectarea unor exigente esentiale, in scopul obtinerii unor standarde superioare de performanta, pe termen cat mai lung.


Proiectate in geometrii cat mai sofisticate si linii spectaculoase, amplasate in periferia urbana sau a principalelor artere rutiere, centrele comerciale moderne constituie azi, un ansamblu complex de oportunitati atat pentru satisfacerea necesitatilor comerciale, dar si de petrecere a timpului liber: sali de cinema, restaurante si fast-food-uri, spatii de joaca si de distractie pentru copii, oficii bancare, birouri si locuri de parcare.


Proiectele pentru dezvoltarea cladirilor comerciale presupun constrangeri specifice privind siguranta, securitatea, protectia la incendiu, rezistenta seismica, furnizarea continua a utilitatilor si a serviciilor de acces, astfel incat exploatarea acestora sa fie neintrerupta, iar obiectivul construit sa fie valorificat cat mai avantajos.


Producator de solutii si materiale pentru constructii, MENATWORK se implica constant in proiecte de anvergura, cu scopul de a propune solutii inovatoare si sisteme de constructii adaptate mizelor urbanistice ale prezentului, dar si ale viitorului.


Obiectivele comerciale reprezinta o oportunitate pentru MENATWORK de a-si valorifica know-how-ul si cunostintele tehnice in serviciul breslei profesionale a constructorilor, contribuind la depasirea provocarilor legate de subiectul complex al materialelor de constructii.


MENATWORK selecteaza si recomanda sistemele de constructii cu valoare adaugata, materiale actuale si tehnologiile contemporane, cu proprietati inovatoare - marfuri capabile sa raspunda provocarilor proiectelor, sigure si accesibile din punct de vedere financiar nu doar la achizitie, dar si pe toata durata de exploatare a acestora.

Cumpara din

Ai nevoie de ajutor?
Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de peste 21 de ani de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior.
Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre Comercial, in cel mai scurt timp posibil.