Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide

Destinatia dorita

domeniu
domeniu
domeniu

Programul arhitectural si de constructie hoteliera se deosebeste de programul destinat constructiilor rezidentiale, in primul rand prin repetabilitate: fiecare celula de cazare este multiplicata intocmai atat pe verticala, cat si pe orizontala cladirii. Fie ca vorbim de constructia de la zero a unui hotel, fie ca vorbim de restaurarea, extinderea sau supraetajarea unei cladiri deja existente, tendinta actuala se concentreaza pe utilizarea materialelor de calitate, sistemelor tehnice inteligente, echipamentelor multifunctionale bazate pe consum energetic redus si randament ridicat.    


Proiectele hoteliere moderne vizeaza accentuarea personalizarii (structural, volumetric, planimetric, interior si exterior), iar preocuparea pentru expresivitatea aceleiasi identitati este demonstrata cu success, in zona marilor lanturi hoteliere internationale, indiferent de meridian.


In cadrul programului arhitectural hotelier, accentul primordial se pune pe confortul imediat: atat individual la nivel de celula, cat si general la nivel de complex, indiferent de tipologia unitatii (pensiune turistica, hotel privat, mari lanturi internationale) si indiferent  de timpul alocat cazarii (tranzit sau stationare).

Cumpara din

Ai nevoie de ajutor?
Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de peste 21 de ani de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior.
Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre Hotelier, in cel mai scurt timp posibil.