Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide

Destinatia dorita

domeniu
domeniu
domeniu

Parcurile industriale si platformele logistice reprezinta o cale de facilitare a accesului investitorilor straini la nivel national. Proiectele pentru dezvoltarea obiectivelor industriale, presupun rigori tehnice structurale, constructive si de acces, astfel incat exploatarea acestora sa fie accesibila, iar valorificarea cat mai avantajoasa.


Producator de solutii si materiale pentru constructii, MENATWORK se implica constant in proiecte de anvergura, cu scopul de a propune solutii inovatoare si sisteme de constructii adaptate mizelor industriale ale prezentului, dar si ale viitorului.


Obiectivele industriale reprezinta o oportunitate pentru MENATWORK de a-si valorifica know-how-ul si cunostintele tehnice in serviciul breslei profesionale a constructorilor, contribuind la depasirea provocarilor legate de subiectul complex al materialelor de constructii.


MENATWORK selecteaza si recomanda sistemele de constructii cu valoare adaugata, materiale actuale si tehnologiile contemporane, cu proprietati inovatoare - marfuri capabile sa raspunda provocarilor construirii de obiective industriale, sigure si accesibile din punct de vedere financiar nu numai la achizitie, dar si pe toata durata de exploatare a acestora.

Cumpara din

Ai nevoie de ajutor?
Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de peste 21 de ani de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior.
Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre Industrial, in cel mai scurt timp posibil.