Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide

Destinatia dorita

domeniu
domeniu
domeniu

Proiectele pentru dezvoltarea obiectivelor publice, presupun constrangeri tehnice specifice privind siguranta, securitatea, protectia la incendiu, rezistenta seismica, furnizarea continua a utilitatilor si a serviciilor de acces, astfel incat exploatarea acestora sa fie neintrerupta, iar obiectivul construit sa fie valorificat cat mai avantajos. Asezate trufas atat in medii urbane, cat si rurale, obiectivele cu rol public constituie in cele mai multe cazuri centrele civice, care croiesc tesuturi urbane si identitate locala.


O data cu “inaintarea in varsta” a cladirilor publice, acestea necesita lucrari permanente de renovare sau restaurare. Intreg teritoriul Romaniei este presarat cu astfel de vechi cladiri, extrem de valoroase, cu potential ridicat in dezvoltarea turistica si culturala locala. Edificiile monument necesita o intretinere constanta si speciala pentru a fi apreciate la justa lor valoare, conservate si transmise in buna stare, generatiilor viitoare.

In ultimii ani, din ce in ce mai multi beneficiari se orienteaza catre reabilitarea vechilor constructii, extinderea sau transformarea lor radicala, pastrarea si innoirea detaliilor originale, refacerea si accentuarea amprentelor cu incarcatura istorica. La granita dintre istorie si modernism, arta si stiinta, rafinament si functionalitate, se afla invitatia la viziune, inovatie si exactitate, adresata arhitectilor si designerilor de pretutindeni.


Producator de solutii si materiale pentru constructii, MENATWORK se implica constant in proiecte de anvergura, cu scopul de a propune solutii inovatoare si sisteme de constructii adaptate mizelor urbanistice ale prezentului, dar si ale viitorului.


Obiectivele publice reprezinta o oportunitate pentru MENATWORK de a-si valorifica know-how-ul si cunostintele tehnice in serviciul breslei profesionale a constructorilor, contribuind la depasirea provocarilor legate de subiectul complex al materialelor de constructii.


MENATWORK selecteaza si recomanda sistemele de constructii cu valoare adaugata, materiale actuale si tehnologiile contemporane, cu proprietati inovatoare - marfuri capabile sa raspunda provocarilor construirii de obiective publice sigure si accesibile din punct de vedere financiar nu numai la achizitie, dar si pe toata durata de exploatare a acestora.

Cumpara din

Ai nevoie de ajutor?
Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de peste 21 de ani de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior.
Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre Institutii publice, in cel mai scurt timp posibil.