Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide

Destinatia dorita

domeniu
domeniu
domeniu

Proiectele pentru dezvoltarea cladirilor cu destinatie educationala, presupun rigori tehnice specifice privind furnizarea continua a utilitatilor si a serviciilor de acces, astfel incat activitatile sa fie derulate continuu.


Producator de solutii si materiale pentru constructii, MENATWORK anticipeaza si intelege perfect beneficiile suplimentare dobandite de utilizatorii finali, dar si cele rezultate din colaborarea cu arhitectii, constructorii, proiectantii. De aceea, intentia MENATWORK este de a se implica in mod constant, inca din primele etape ale demararii lucrarilor, cu scopul de a propune si furniza: solutii inovatoare si sisteme de constructii adaptate mizelor urbanistice ale prezentului, dar si ale viitorului.


Constructiile cu destinatie educationala reprezinta o oportunitate pentru MENATWORK sa isi valorifice know-how-ul si cunostintele tehnice in serviciul breslei profesionale a constructorilor, pentru a-i ajuta sa faca fata provocarilor legate de subiectul complex al materialelor de constructii.


MENATWORK selecteaza si recomanda sistemele de constructii cu valoare adaugata, materiale actuale si tehnologiile contemporane, cu proprietati inovatoare - marfuri capabile sa raspunda provocarilor constructiei de obiective publice sigure si accesibile din punct de vedere financiar nu numai la achizitie, dar si pe toata durata de utilizare a acestora.

Cumpara din

Ai nevoie de ajutor?
Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de peste 21 de ani de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior.
Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre Invatamant, in cel mai scurt timp posibil.