Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide

Destinatia dorita

domeniu
domeniu
domeniu

Proiectele pentru dezvoltarea sau modernizarea cladirilor cu destinatie medicala presupune constrangeri specifice in ceea ce priveste functionarea, fie ca vorbim de spitale, clinici, sanatorii, centre de recuperare si tratament, cabinete si laboratoare de analize, unitati medico-sanitare sau centre de prim-ajutor.


Caracterizata prin conditii speciale de igiena, izolatie si protectie, securitate si siguranta, iluminat, confort termic si acustic, activitatea in cadrul unui obiectiv medical, presupune inexistenta intreruperilor lucrului si continua furnizare a utilitatilor si serviciilor de acces.


Astazi, mai mult decat oricand, in cadrul proiectelor medicale, este esentiala existenta unui partener cu iscusinta si resursele necesare, capabil sa ofere solutii tehnice competitive si deosebit de avantajoase, fara a face compromisuri in ceea ce priveste calitatea si specificitatea marfurilor. Pentru construirea, dezvoltarea, renovarea, extinderea sau modernizarea cladirilor medicale, experienta si ideile inovatoare fac diferenta.


Societatea Menatwork Est Prefabricate este specializata sa comercializeze game complete de materiale pentru constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior, echipamente pentru instalatii electrice si termice, pentru a satisface si cele mai pretentioase exigente ale obiectivelor medicale.

Cumpara din

Ai nevoie de ajutor?
Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de peste 21 de ani de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior.
Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre Medical, in cel mai scurt timp posibil.