Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide

Destinatia dorita

domeniu
domeniu
domeniu

Constructiile rezidentiale moderne sunt in masura sa ofere confortul casnic mult dorit, prin imbinarea esteticului cu functionalitatea, indiferent ca vorbim de imobile multietajate cu destinatie locativa: duplexuri, cladiri multifamiliale, case monofamiliale sau apartamente.


Tendintele actuale in amenajarea interioarelor, se orienteaza spre abordarea unor mixuri stilistice sau asocieri inedite, in care sunt valorificate elemente provenite din diferite epoci si diferite culturi, caracterizate prin note distincte, esente nobile, tente exotice, accente clasice, compozitii deosebite, finisaje perfecte, forme unice, culori seducatoare, palide sau stralucitoare.


Calitatile vizuale ale cladirii, gradul de hidroizolare, dar si de izolare termica si fonica, comportamentul la incendiu, protectia la zgomot, proprietatile acustice, eficienta energetica sau coltrolul luminii naturale si al insoririi, sunt parametri extrem de importanti intr-un proiect rezidential, stabiliti nu doar in functie de nevoile utilizatorilor, ci si de exigentele societatii.  


Orientarea beneficiarilor catre sistemele tehnice performante si materiale durabile, conduce catre accentuarea cererii la produsele de calitate.


Societatea Menatwork Est Prefabricate este specializata sa comercializeze materiale de calitate pentru constructii, solutii inteligente si finisaje rafinate pentru definirea la interior a spatiului de locuit, potrivite oricarui stil de viata.

Cumpara din

Ai nevoie de ajutor?
Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de peste 21 de ani de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior.
Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre Rezidential interior, in cel mai scurt timp posibil.