Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide

Intreaba
un specialist
0731039931

Informatii produs

Descriere Doze aparataj modular 12-14M gips carton

Doza incastrata, dreptunghiulara, 12-14M (6+6 / 7+7 module) azzurro pentru pereti falsi/ gips carton - VIMAR Doze
Doza 14 module (7+7) pentru suporti din gama VIMAR-PLANA
Doza 12 module (6+6) pentru suporti din gama VIMAR-IDEA
Doza 14 module (7+7) pentru suporti din gama VIMAR-EIKON

 

Specificatii tehnice

Caracteristici tehnice Doze aparataj modular 12-14M gips carton

Tip montaj INCASTRAT
Tip doza gips-carton
Nr. module 12-14 (6+6 \ 7+7)

Ai nevoie de ajutor?
Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de peste 21 de ani de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior.

Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre Doze aparataj modular 12-14M gips carton, in cel mai scurt timp posibil.

Scrie un review despre Doze aparataj modular 12-14M gips carton

Toate campurile sunt obligatorii
 
Acorda un rating 
Disclaimer
Echipa eMenatwork incearca sa mentina acuratetea informatiilor la produsul 'Doze aparataj modular 12-14M gips carton' dar uneori pot aparea mici inadvertente: (ex: specificatii tehnice diferite, informatii neactualizate despre pret si stoc, accesorii neincluse in pachetele standard). Fotografia produsului 'Doze aparataj modular 12-14M gips carton' are caracter general de ilustrare. Promotiile prezente in www.eMenatwork.ro sunt valabile in limita stocului disponibil. Va asiguram de intreaga noastra disponibilitate, in acordarea sprijinului pentru orice eventuale clarificari. Mentionati in corespondenta numele sau codul exact al produsului 'Doze aparataj modular 12-14M gips carton'