Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide

  Doze aparataj modular 7 module pentru montaj pe birou alb Vimar Arke

  COD: VIM-19787.B
  Garantie: 2 ani
   PRET PROMOTIONAL
   PROMOTIE TRANSPORT
   INCLUDE CADOU
    stoc
    Afiseaza costurile de transport
  Transport Bucuresti: 14.46 lei
  Transport national: 14.46 lei
  209.26

  Lei / buc - TVA inclus

  Cat ai nevoie?
  / buc

  ADAUGA IN COS

  Doar 34,88 lei pe luna, cu Card Avantaj vezi detalii

Intreaba
un specialist
0721101795

Informatii produs

Descriere Doze aparataj modular 7 module pentru montaj pe birou alb Vimar ArkeDoza 7 module pentru montaj pe birou alb Vimar Arke
 

Specificatii tehnice

Caracteristici tehnice Doze aparataj modular 7 module pentru montaj pe birou alb Vimar Arke

Tip montaj APARENT
Gama ARKE
Tip doza aparenta
Nr. module 7
Culoare Alb

Ai nevoie de ajutor?
Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de peste 21 de ani de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior.

Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre Doze aparataj modular 7 module pentru montaj pe birou alb Vimar Arke, in cel mai scurt timp posibil.

Scrie un review despre Doze aparataj modular 7 module pentru montaj pe birou alb Vimar Arke

Toate campurile sunt obligatorii
 
Acorda un rating 
Disclaimer
Echipa eMenatwork incearca sa mentina acuratetea informatiilor la produsul 'Doze aparataj modular 7 module pentru montaj pe birou alb Vimar Arke' dar uneori pot aparea mici inadvertente: (ex: specificatii tehnice diferite, informatii neactualizate despre pret si stoc, accesorii neincluse in pachetele standard). Fotografia produsului 'Doze aparataj modular 7 module pentru montaj pe birou alb Vimar Arke' are caracter general de ilustrare. Promotiile prezente in www.eMenatwork.ro sunt valabile in limita stocului disponibil. Va asiguram de intreaga noastra disponibilitate, in acordarea sprijinului pentru orice eventuale clarificari. Mentionati in corespondenta numele sau codul exact al produsului 'Doze aparataj modular 7 module pentru montaj pe birou alb Vimar Arke'